€835.000 k.k

Meerweg 16, Allingawier

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €835.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  woonboerderij op zeer mooie landelijke en historische locatie
 2. Bouwjaar:
  -1906
 3. Woonoppervlakte
  250 m2
 4. Aantal kamers:
  8 ( waarvan 6 slaapkamers )
 5. Bijzonderheden:

  Professioneel verbouwd en in zeer goede technische staat.

 6. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze prachtige woonboerderij is op een zeer mooie landelijke en bovenal historische locatie gesitueerd vlakbij Makkum en kop Afsluitdijk en heeft een mooie kavel van meer dan 1.3.ha inclusief een eigen, natuurlijke vijver. Licht en mooie vergezichten in combinatie met een eveneens historische bebouwing maakt wonen echt bijzonder op deze bijzondere plek. Het geheel is met veel liefde op een professionele wijze aangepast aan de huidige eisen met uiteraard respect voor het verleden wat prachtig tot uiting komt in vele originele details. Wonen op deze locatie is gewoon een voorrecht !

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale entree met estrikenvloer en statige dubbele deuren welke toegang geven tot o.a.de gezellige woonkamer met houtkachel en tuindeuren naar terras en tuin, centrale hal met tot meerdere vertrekken waaronder de royale woonkeuken met een handgemaakte, stijlvolle keukeninrichting welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Op de begane grond bevinden zich tevens een royale studeer/slaapkamer met o.a.een bedstede en diggelkast en een complete badkamer met ligbad, douche, vaste wastafel en sauna welke tevens is te bereiken via de royale ouderslaapkamer. De achterliggende schuurruimte en stallen bieden veel….veel ruimte voor hobby, opslagruimte of ruimte voor uitbreiding van woonruimte indien gewenst.

De eerste verdieping heeft een ruime overloop met separaat toilet, twee complete badkamers en een viertal slaapkamers.

Zoals vermeld, is het geheel professioneel verbouwd en aangepast op een zeer fraaie manier. Technisch kunnen wij stellen dat de nieuwe eigenaar het geheel zo kan betrekken.

Bezichtigingen kunnen alleen plaatsvinden door het maken van een afspraak met de verkopende makelaar.