€345.000 k.k

Meeuwenlaan 40, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €345.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht o.v.

Bouw

 1. Soort object:
  Eengezinswoning, 2^1 kapwoning
 2. Bouwjaar:
  1971-1980
 3. Woonoppervlakte
  130 m2
 4. Aantal kamers:
  6 (waarvan slaapkamers 5)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze royale helft van een dubbel woonhuis, is gelegen in de groene woonwijk Hemdijk,…op directe fietsafstand verwijderd van de stedelijke voorzieningen en het gezellige centrum van Sneek. De ligging van de woning is ruimtelijk en heeft o.a.een prachtige, vrije zichtlijn richting het Spoordok en heeft een diepe, vrije achtertuin op het westen gesitueerd met vrijstaande stenen garage en ruime oprit.

De woning heeft conform bouwjaar, grote ramen welke voor een aangename lichtbeleving zorgen, is voorzien van spouwisolatie, is grotendeels v.v.dubbele beglazing en is praktisch en gezellig ingedeeld. Het onderhoud is altijd keurig uitgevoerd maar in bepaalde opzichten is het (geheel) gedateerd.

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale hal met toiletinrichting, vaste kast en trapopgang, ruime woonkamer met licht-eiken parketvloer, separate keukenruimte met eenvoudige keukeninrichting en deur naar terras en tuin.

De eerste verdieping heeft naast de overloop een drietal ruime slaapkamers en een eenvoudige badkamerruimte met o.a.een douche, vaste wastafel en tweede toilet.

De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping en heeft naast de overloop met berging een grote vierde slaapkamer (optie voor twee kamers) met o.a.een groot zijraam.

Algemeen:

De woning is in 1971 onder architectuur van Jo Roelof Zeeman uit Oosthuizen getekend, in een serie van vier. Veel documentatie van de bouw is nog aanwezig. Deze woning verdient een liefhebber die deze plek en de potentie van het huis weet te waarderen…

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 303 m2.

Wij nodigen je uit voor een bezichtiging.