€259.000 k.k

Meeuwenlaan 44, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €259.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  helft van een dubbel herenhuis met garage.
 2. Bouwjaar:
  1971-1980
 3. Woonoppervlakte
  125 m2
 4. Aantal kamers:
  6 (waarvan slaapkamers 5)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze keurige helft van een dubbel herenhuis met garage, vrije/zonnige tuin en houten bergschuur, is op gewilde locatie in de wijk Hemdijk gesitueerd en op loopafstand verwijderd van het station, centrum, scholen en natuurgebied van het Spoordok. Recentelijke is de woning gemoderniseerd en o.a.voorzien van een complete nieuwe keukeninrichting en een compleet vernieuwde en vergrote badkamer.

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale hal met trapopgang, toilet en vaste kast, ruime/lichte doorzon woonkamer met aansluiting ten behoeve van een houtkachel/haard, deels open keukenruimte met recent geplaatste nieuwe keukeninrichting (L) welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De eerste verdieping is recht opgetrokken en heeft een viertal slaapkamers en een prachtige, recent gerealiseerde-ruime badkamer met royale inloopdouche, badkamermeubel, wandcloset en ligbad.

De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping en heeft naast een ruime overloop met berging een grote vijfde slaapkamer met groot zijraam.

Algemeen:

De woning is deels voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd middels een eigen c.v.-ketel (2010) welke is gekoppeld aan radiatoren. De kleurstellingen in de gehele woning zijn in lichte tinten uitgevoerd en vloeren zijn belegd met pvc en laminaat. De aangebouwde stenen garage (8m x 3.11m) en de royale vrijstaande houten schuur maken de woning helemaal compleet.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 367 m2.

 

N.B.:
De nieuwe keuken is nog voorzien van een folie. De echte kleur is donkerder en vergelijkbaar met de kleur van keukendeur (zee groen).