€205.000 k.k

Midstrjitte 81, Woudsend

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €205.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  Eengezinswoning, vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  Voor 1906
 3. Woonoppervlakte
  126
 4. Aantal kamers:
  7 (4 slaapkamers)
 5. Bouwvorm:
  Bestaande bouw

Een pareltje in de gezellige Midstrjitte van Woudsend….niet zomaar een dorp maar echt een ‘op en top Fries watersportdorp’ in eigenlijk het mooiste merengebied van Friesland. Deze woning heeft een ziel,…een mooie historie en een heel prettige lichtbeleving. De huidige eigenaren hebben het pand op een constructieve wijze verbeterd, voorzien van moderne voorzieningen maar de sfeer is gelukkig bewaard gebleven.

Het voorhuis (voormalig winkeltje met woonruimte) is getransformeerd naar een gezellige, tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar zonnige patio/achtertuin waarbij aan de straatzijde een passende keukeninrichting is gerealiseerd, geheel in stijl, rekening houdende met de bouwperiode.

De ruime, bovenliggende verdieping is ingedeeld met een grote slaapkamer, inloopkast en dakkapel met aangrenzend een royale badkamer welke is voorzien van een ligbad, douche, wandcloset en vaste wastafel.

Het tweede pand, grenzend aan de patio, betreft het voormalige kaaspakhuis welke destijds ook al een eenheid vormde met het voorliggend winkeltje met woonruimte. Dit eveneens karaktervolle gebouw, is echt een verrassing…
Allereerst is daar de verrassende grote kelder met sta-hoogte welke over de volle breedte en diepte van het pand is gebouwd. Op de begane grond bevindt zich vervolgens een ruim atelier/berging waarbij de vaste/comfortabele trap leidt naar een ruime eerste verdieping waar naast de overloop met toegang tot de badkamer met douche, vaste wastafel en toilet, een grote slaapkamer is gesitueerd.

De tweede verdieping is eveneens verrassend ruim, comfortabel bereikbaar en is officieel te betitelen als zolderruimte wat niet weerhoudt dat slapen op deze verdieping geen enkel probleem hoeft te zijn.

Algemeen:

Het geheel is met veel oog voor detail gerenoveerd/gerestaureerd en eigenlijk…instapklaar !

Echt een bijzonder leuke woning, die wij namens onze opdrachtgever mogen verkopen. U bent welkom voor een uitgebreide bezichtiging.