€625.000 k.k

Offingawiersterleane 8, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €625.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande villa
 2. Bouwjaar:
  1960-1970
 3. Woonoppervlakte
  132 m2
 4. Aantal kamers:
  3 (waarvan slaapkamers 2)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op één van de mooiste woonlocaties van de stad Sneek, staat deze onder architectuur ontworpen bungalow met prominent uitzicht over het park en de vijver. Gewoon een erg mooie plek om te kunnen wonen en dat alles op directe loopafstand van de jachthaven, zwemband, supermarkt en centrum verwijderd. De bungalow is ca.2008 grondig gemoderniseerd onder auspiciën van Jelle de Jong Architecten uit Lemmer.

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Ruime-lichte entree met moderne toiletinrichting, uitgebreide elektrakast en toegang tot diverse vertrekken waaronder een prachtige/ruime-lichte woonkamer met schuifpui naar terras en tuin, boekenkast en houtkachel. De keukenruimte is deels open en voorzien van een uitgebreide tijdloze keukeninrichting en is uitgerust met diverse inbouwapparatuur waarbij uiteraard een praktische bijkeuken en inpandige berging niet ontbreekt.

Op dit ogenblik heeft de bungalow twee ruime slaapkamers (optie voor een eventuele derde slaapkamer is aanwezig) waarvan de ouderslaapkamer is ingedeeld met een ruime aangrenzende kledingkamer, deur naar het terras en schuifdeur naar de badkamer welke eveneens via de centrale hal is te bereiken. De badkamerruimte is tijdloos en modern afgewerkt en uitgevoerd met een badkamermeubel, wandcloset, inloopdouche en vloerverwarming.

De tuin met vrijstaande houten berging, is fraai aangelegd waarbij de vrije achtertuin op het zuidoosten is gesitueerd.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 570 m2.

U kunt zich opgeven voor de kijkdag op maandag 09 mei aanstaande door het maken van een afspraak met ons kantoor.

Welkom.