€759.000 k.k

Ooievaarslaan 18, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €759.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  1948
 3. Woonoppervlakte
  186 m2
 4. Aantal kamers:
  6 ( waarvan slaapkamers 5)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze prachtige klassieke villa is op een prachtige, groene, kindvriendelijke locatie in de gewilde woonwijk Hemdijk gesitueerd. Deze villa is op subtiele wijze grondig gemoderniseerd met behoud van de oorspronkelijke stijlkenmerken en wordt omzoomd door een romantische, vrije tuin met volop zonnestand.

De indeling van deze bijzondere woning kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale hal/entree met statige trapopgang, moderne toiletinrichting met fonteintje en vaste kast, gezellige L-vormige woonkamer met klassieke parketvloer en haard, deels open keukenruimte met toegang tot kelder, stijlvolle-tijdloze keukeninrichting welke is voorzien van diverse hoogwaardige inbouwapparatuur, doorloop naar berging/garage met vliering en een op maatgemaakte tussendeur van glas en houten garagedeuren.

Extra: een zeer ruime werkkamer-2e woonkamer-slaapkamer met schuifpui naar terras en tuin, prachtig in moderne stijl opgetrokken en afgewerkt met fijne materialen, passend in het totale geheel.

De eerste verdieping is mooi ingedeeld met o.a.een royale-lichte-overloop met o.a.vaste kasten, drie ruime slaapkamers met vaste kasten waarvan ook de badkamer niet alleen via de overloop is te bereiken maar ook vanuit de ouderslaapkamer. De badkamerruimte is voorzien van een ligbad, dubbele vaste wastafel en tweede toilet.

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap, heeft sta-hoogte, een knusse-lichte-slaap/hobbykamer met o.a.
een groot dakraam, dakkapel en een royale zolderberging.

Algemeen:

De villa is zoals aangegeven passend gemoderniseerd, grotendeels verduurzaamd en is gasloos gemaakt…middels een lucht-warmtepomp wat alles resulteert in een laag energie verbruik (energielabel A).
De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 666 m2.

Bezichtigingen kunnen alleen plaatsvinden door het maken van een afspraak met de verkopende makelaar. Welkom.