€505.000 k.k

Overtoom 16, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €505.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  aquavilla
 2. Bouwjaar:
  2003
 3. Woonoppervlakte
  191
 4. Aantal kamers:
  6 ( waarvan 4 slaapkamers)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze ruime aquavilla – ca.791 m3 – is onder architectuur in 2003 gebouwd gelegen op een landtong in de jachthaven en heeft aan de waterzijde over de volle breedte een royale aanlegsteiger met terras. Op de zonnige zuidwestzijde van de villa bevindt zich de mooie-vrije binnentuin/patio met entree en garage. In de aanblik van de villa heeft de architect gekozen voor een ‘zeewaardige’ uitstraling. Het silhouet van de woning vertoont een opvallende gelijkenis met het neergestreken bruine zeil van de beroemde Friese Skûtsjes. De villa’s staan als een prachtige rij poortwachters aan de ingang van De Domp en zijn met elkaar verbonden door het dak van de overdekte achterom…geschakeld moet dus eigenlijk gelezen worden als….vrijstaand. De villa is zeer luxe en strak afgewerkt wat deze villa extra bijzonder maakt.

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale entree met trapopgang, uitgebreide elektrakast en moderne toiletinrichting met fonteintje, royale woonkamer met gashaardaansluiting, panoramaramen en schuifpui naar breed terras en aanlegsteiger (groot vaarwater), deels open keukenruimte met kookeiland, natuurstenen werkblad en diverse hoogwaardige inbouwapparatuur waaronder een inductie kookplaat, combi-magnetron, hete luchtoven, koel-vriescombinatie, vaatwasser en koffie apparaat. Via de centrale heeft is er toegang tot o.a.een royale kantoorruimte (ca.15 m2) welke uiteraard ook als slaapkamer kan worden aangewend. De garageruimte aan de straatzijde is extra breed, voorzien van een elektrische deur en heeft een grote zolderberging.

De eerste verdieping heeft een tweetal zeer ruime slaapkamers en een luxe-complete badkamer met o.a.een ligbad, douche, dubbele vaste wastafel en tweede toilet.

De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping en heeft naast de overloop een tweetal slaapkamers, een tweede badkamer met vaste wastafel en douche. Uiteraard is ook hier voldoende zolderberging.

Algemeen:

De villa is strak vormgegeven, volledig in lichte tinten uitgevoerd en luxe afgewerkt waarbij de begane grond o.a.is voorzien van gietvloeren in combinatie met vloerverwarming welke verwarming tevens is toegepast in de badkamer. De villa is recent voorzien van o.a.een interactieve thermostaat, video-intercom, deels video bewaking en alarm. Ook zijn in de gehele woning interactieve rook-CO2 melders toegepast, nieuw schakelmateriaal gemonteerd en het centraal stofzuigersysteem gemoderniseerd. De toiletten op de begane grond en eerste verdieping zijn vernieuwd en is tevens de badkamer op de eerste verdieping waar nodig voorzien van een update. De ouderslaapkamer is voorzien van een airco en het kantoor op de begane grond heeft een vast bureau en vaste kast. De tuin is tenslotte opgehoogd en strak en onderhoudsarm ingericht en o.a.voorzien van automatische verlichting.

Kortom,..een complete, leeftijdsbestendige villa dus geschikt voor een brede doelgroep. Echt een watersportvilla: niet veel onderhoud, comfortabel, ruim en gezellig terwijl alle stedelijke voorzieningen op directe afstand zijn verwijderd.