€235.000 k.k

Overweg 5, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €235.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  eengezinswoning, geschakelde woning
 2. Bouwjaar:
  1932
 3. Woonoppervlakte
  110 m2
 4. Aantal kamers:
  4
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze kloeke en markante helft van een dubbel woonhuis met eigen kap, is op een mooie, vrije locatie gesitueerd vlakbij het gezellige centrum van Sneek met alle voorzieningen op directe loopafstand verwijderd….

De indeling van deze goed gemoderniseerde en bovenal lichte woning, kunnen wij in het kort als volgt omschrijven.

Centrale hal met vestibule, uitgebreide elektrakast, garderobe en trapopgang, gezellige woonkamer met ‘ouderwetse ’ hoogte en brede hardhouten vloerdelen, deels open keukenruimte met moderne-uitgebreide keukeninrichting welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, doorloop naar bijkeuken met o.a. een moderne toiletinrichting en aangebouwde stenen berging.

De eerste verdieping betreft eveneens een verrassende ruimte wat mede door de kap-vorm en de opengewerkte plafonds extra wordt geaccentueerd. Op deze verdieping zijn een drietal slaapkamers gerealiseerd waarvan de grote ouderslaapkamer tevens een dakkapel heeft. De badkamerruimte is mooi ingedeeld met o.a.een dubbele vaste wastafel, ligbad, douche en tweede toilet.

Algemeen:

De woning is keurig gemoderniseerd, heeft volop karakter en is in-stap-klaar voor de nieuwe bewoners. De tuin-plaats aan de achterzijde biedt volop privacy en is op het zuiden gesitueerd. Ook de voortuin – door hovenier bijgehouden – is mooi aangelegd en geeft eveneens een gevoel van  gevoel van ruimte en privacy.

Een gewoon, erg leuke woning. U bent van harte uitgenodigd.