€259.000 k.k

Palm 13, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €259.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  Hoekwoning, eengezinswoning
 2. Bouwjaar:
  1978
 3. Woonoppervlakte
  123 m2
 4. Aantal kamers:
  5 ( waarvan slaapkamers 4)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op een zeer gewilde, groene/kindvriendelijke, locatie in de wijk ‘De Zwette’ gelegen hoekwoning met o.a.een royale aangelegde tuin op het westen, stenen bergschuur en achterom.

De indeling van deze leuke gezinswoning, kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:
Centrale entree met uitgebreide electrakast, trapopgang en doorloop naar zonnige doorzonkamer met vaste kast, deels open keukenruimte met keurige keukeninrichting welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, toegang tot bijkeuken met aansluitingen t.b.v.wasmachine en droger.
De eerste verdieping heeft een drietal royale slaapkamers waarvan twee kamers zijn voorzien van vaste kasten. De badkamerruimte is compleet ingericht met o.a.een douche, badkamermeubel, ligbad en wandcloset.
De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping en heeft naast een overloop met twee grote bergingen, een grote vierde slaapkamer met dakkapel en veluxraam.
Algemeen:
De woning is deels voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd middels een huur-combi-ketel (2020) welke is gekoppeld aan radiatoren.
De (achter)tuin is recent volledig opnieuw aangelegd en voorzien van buiten electra/verlichting en een waterpunt. De vrijstaande stenen berging maakt vervolgens deze woning helemaal compleet.
Kortom, prachtig wonen in het Groen en alle voorzieningen van de stad Sneek onder handbereik !

Vrijdag 5 maart en zaterdag 6 maart kunt u de woning bezichtigen middels het maken van een afspraak via ons kantoor. Een verkoop bij inschrijving kan deel uitmaken van de verkoopprocedure.