€295.000 k.k

Parallelweg 29, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €295.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  helft van een dubbel woonhuis
 2. Bouwjaar:
  1924
 3. Woonoppervlakte
  117 m2
 4. Aantal kamers:
  5 ( waarvan slaapkamers 4)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze prachtig in stijl gemoderniseerde helft van een dubbel woonhuis is op een zeer gewilde woonlocatie nabij het centrum gelegen. De woning is oorspronkelijk in 1924 gebouwd en is door de huidige eigenaren met liefde gekoesterd waarbij moderne voorzieningen in harmonie zijn aangebracht en geïntegreerd.
Zo is vrijwel de gehele woning in fijn stucwerk afgewerkt en zijn de nieuw geplaatste keuken en badkamer passend in het geheel geplaatst. Essentiële zaken als aanpassing van de elektra, riolering, waterleiding etc. zijn niet vergeten. Tevens is het pannendak samen met de buren opnieuw verlat en voorzien van folie, de schoorsteen opnieuw gevoegd en geïmpregneerd en is de begane grondvloer vervangen door een schuimbeton vloer met geïntegreerde vloerverwarming…..en zijn de ramen voorzien van dubbele beglazing.

De indeling van deze instapklare woning kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale entree met aangepaste elektrakast, trapopgang en moderne toiletinrichting, doorloop naar gezellige woonkamer met o.a. een uitgebouwde erker aan de voorzijde en tuindeuren naar terras en tuin, deels open keukenruimte met tijdloze/greeploze keukenopstelling welke is voorzien van diverse hoogwaardige inbouwapparatuur, doorloop naar bijkeuken met o.a. een separate wasruimte en interne doorloop naar de aangebouwde stenen schuur.

De eerste verdieping heeft naast de overloop met een separate moderne toiletinrichting, een drietal slaapkamers waarvan de grote slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een dakkapel. De badkamerruimte op deze verdieping is compleet en modern afgewerkt en ingericht met een douche, ligbad en vaste wastafel.

De tweede verdieping is bereikbaar middels een comfortabele vaste trap en is op dit ogenblik ingericht als een royale slaapkamer welke mooi wordt belicht door toepassing van grote dakvensters.

Kortom, een woning welke wij u graag laten zien. Welkom.