€449.000 k.k

Parelmoervlinder 38, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €449.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  stadsrandvilla, tussenwoning
 2. Bouwjaar:
  2003
 3. Woonoppervlakte
  133 m2
 4. Aantal kamers:
  5 (3) waarvan de garage kan worden omgebouwd tot tuinkamer
 5. Bouwvorm:
  2003

Deze fraaie stadsrandvilla is op een prachtige locatie aan de rand van de stad gesitueerd en heeft een schitterend uitzicht over het doorgaand vaarwater en het Friese landschap. Het hoger gelegen woonniveau in combinatie met de grote panoramaramen versterken het effect van licht, ruimte en uitzicht en geven het gevoel dat je in een kijkdoos zit waar continue de verschillende weersinvloeden bijna zijn te voorspellen…

De indeling van deze bijzondere villa kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

De centrale entree is aan de achterzijde van de woning en heeft naast de centrale hal met toiletinrichting, toegang tot o.a.de inpandige garage welke is voorzien van verwarming en een elektrische garagedeur.

De eerste verdieping is bereikbaar middels een comfortabele trapopgang en geeft toegang tot o.a. de watergerichte woonkamer welke door het hoge plafond in combinatie met de woning brede glazen pui met tuindeuren, een panoramisch uitzicht genereert op het vaarwater en het landschap,…echt heel bijzonder ! De verhoogde ruimte ten behoeve van de woonkeuken, geeft eigenlijk het zelfde effect van licht en uitzicht. Deze ruimte heeft een nette keukeninrichting en is voorzien van inbouwapparatuur met aangrenzend een bijkeuken.

De tweede verdieping is rechtgetrokken en heeft een drietal ruime slaapkamers waarbij de slaapkamers aan de zuidzijde
elk zijn voorzien van deuren naar het balkon en de ouderslaapkamer aan de achterzijde, woning breed is uitgevoerd. De badkamer op deze verdieping is compleet ingericht, inclusief ligbad, vaste wastafel, douche en wandcloset.

Deze bijzondere stadsvilla (bouwjaar 2003) is in een kleine serie gerealiseerd aan de rand van de stad, is voorzien van prima isolerende voorzieningen (label A) en staat op eigen grond. Een prachtige plek voor de watersporter en/of rustzoeker….

Watersportfaciliteiten, basisscholen, een klein winkelcentrum en sportvoorzieningen bevinden zich slechts op loopafstand van de woning..

Welkom.