€235.000 k.k

Pieldyk 9, 8611 JV Gaastmeer

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €235.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  Recreatiewoning
 2. Bouwjaar:
  1960-1970
 3. Woonoppervlakte
  79m2
 4. Aantal kamers:
  5 waarvan 4 slaapkamers
 5. Bijzonderheden:

  Aan water, vrij uitzicht

 6. Bouwvorm:
  Bestaande bouw

Deze zeer fraai gelegen vakantiewoning maakt deel uit van een kleinschalige serie van soortgelijke vakantiewoningen ( 9 totaal) en is zeer rustiek gelegen achter de historische kerk van het watersportdorpje Gaastmeer. Een meer dan prachtig uitzicht….op en top Friesland waar de horizon en het natuurschoon tot de verbeelding spreken. Met uw zeilboot of sloep kunt u voor uw woning direct wegvaren. Een pracht plek, zonder luxe of opsmuk…puur zoals alles bedoeld is.

De woning kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Hal met toiletinrichting en fonteintje, badkamer met douche en vaste wastafel, gezellige/watergerichte woonkamer met prachtig uitzicht over het water, royale slaapkamer, tuindeur naar overdekt terras, deels open keukenruimte met keurige/neutrale keukenopstelling, trapopgang naar..

Eerste verdieping:

Overloop met daglicht en grote vaste kast, twee slaapkamers aan de waterzijde en een grote woning brede slaapkamer met vaste wastafel en vaste kasten aan de achterzijde.

Algemeen:

De woning is keurig onderhouden, gezellig ingedeeld/ingericht en wordt aangeboden inclusief vrijwel alle inventaris. De centrale verwarming vindt plaats middels een combi-ketel welke is gekoppeld aan radiatoren. Isolerende voorzieningen zijn doorgevoerd in de vorm van dubbele beglazing en dakisolatie. De woning betreft een erfpachtrecht met opstal en maakt deel uit van een actieve vereniging van eigenaren.

Bezichtigingen uitsluitend op afspraak met de verkopende makelaar.