€325.000 k.k

Pluut 32, Lemmer

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €325.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  eengezinswoning, hoekwoning
 2. Bouwjaar:
  1971-1980
 3. Woonoppervlakte
  95 m2
 4. Aantal kamers:
  5 (waarvan slaapkamers 4)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

“Vrij en zorgeloos wonen in het mooie watersportdorp Lemmer,….slechts op korte afstand van de randstad verwijderd…..”

Deze uitstekend gemoderniseerde en verduurzaamde eindwoning (LABEL-A) is op een werkelijk zeer vrije locatie (ruimtelijk/geen inkijk van buren) gesitueerd. Een kindvriendelijke omgeving vlakbij basisschool, sportvoorzieningen, jachthaven en centrum. Een complete-instapklare woning !

De indeling van deze leuke woning kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:
B.G. : centrale hal met moderne toiletinrichting, vaste kast, trapopgang en uitgebreide elektrakast (9 groepen), ruime lichte woonkamer met veel lichtinval en moderne diagonaal gelegde pvc-vloer welke ook in de hal en keuken is doorgelegd waarbij de hoge plinten in combinatie met witte muren een prachtig geheel vormen, deels open keukenruimte met moderne-strakke keukeninrichting v.v. diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast, inductiekookplaat en combimagnetron. De design, vrij hangende afzuigkap maakt deze keuken helemaal af. Doorloop naar bijkeuken met een aansluiting ten behoeve van witgoed.

De eerste verdieping heeft recht opgetrokken gevels en heeft naast de overloop, een viertal ruime slaapkamers waarvan (1) slaapkamer tevens is voorzien van een witgoedaansluiting. De moderne badkamer is luxe afgewerkt met mat zwarte waskom, zwarte kraan, een inloopdouche, badkamermeubel en inbouwverlichting.

De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap en is royaal te noemen. Deze ruimte is bevloerd, heeft stahoogte en biedt volop mogelijkheden voor berging.

Algemeen:
De woning is recentelijk vrijwel volledig gemoderniseerd waarbij ook isolerende voorzieningen op peil zijn gebracht waaronder het isoleren van de spouw, de kap, toepassing van volledige dubbele beglazing en (14) zonnepanelen in eigendom. Alle hang en sluitwerk evenals alle deurkrukken zijn allen gemoderniseerd. De verwarming wordt aangestuurd door een intergas combi-ketel (2012) welke op de begane grond is aangesloten op vloerverwarming (behalve bijkeuken). Door middel van een 3kw CV doorstroomverwarmer gaat de vloerverwarming direct over naar verwarmen via de zonnepanelen.
Het schilderwerk is zowel binnen als buiten in 2023 uitgevoerd en tevens is de tuin opnieuw aangelegd waarbij fraaie schuttingen zijn geplaatst. Naast de woning is voldoende ruimte voor een boot of camper stalling op eigen terrein.
De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 168 m2.
Een verkoop bij inschrijving kan deel uitmaken van de verkoopprocedure.