€249.000 k.k

Pream 10, Joure

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €249.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  tussenwoning
 2. Bouwjaar:
  1981-1990
 3. Woonoppervlakte
  93 m2
 4. Aantal kamers:
  4 (waarvan slaapkamers 3)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze fraai gelegen middenwoning met garage is gelegen in de gewilde woonwijk ‘Schepenkwartier’ welke wijk zich kenmerkt door veel groen, waterpartijen, watergangen, leuke wandelroutes en…de centrale ligging nabij centrum. De woning maakt deel uit van een cluster van vier woningen en heeft o.a.een zonnige-vrije achtertuin op het zuidwesten gesitueerd.

De indeling van deze leuke-complete woning kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:
Overdekte entree, centrale hal met toilet, trapopgang en vaste kast, L-vormige woonkamer met parketvloer, deels open keukenruimte met nette keukeninrichting welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, doorloop naar bijkeuken met aansluitingen ten behoeve van witgoed.

De eerste verdieping heeft drietal ruime slaapkamers waarvan twee kamers zijn voorzien van een dakkapel, een complete badkamer met ligbad, douche, badkamermeubel, wandcloset en designradiator.

De tweede verdieping (vaste trap mogelijk), heeft sta-hoogte en biedt eventueel nog een prima mogelijkheid voor het realiseren van een extra (slaap)kamer en berging.

Algemeen: de woning is voorzien van isolerende voorzieningen en wordt verwarmd middels een combi-ketel (huur) welke
is gekoppeld aan radiatoren. Bij de woning hoort een eigen garagebox welke is voorzien van een vliering, betonnen vloer en elektra.

De totale oppervlakte van de percelen eigen grond bedragen 190 m2.

In deze presentatie zijn “artist impressions” verwerkt.