€389.000 k.k

Riepel 16, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €389.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  Herenhuis, vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  2001-2010
 3. Woonoppervlakte
  145 m2
 4. Aantal kamers:
  6 kamers (4slkmrs)
 5. Bijzonderheden:

  Zonnecollectoren

 6. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze markante vrijstaande woning _ ontworpen door architectenbureau Atsma te Giekerk en gebouwd door bouwbedrijf Bootsma te Oosterwierum, is op een mooie/ruime kavel grond gesitueerd en heeft een grote privacy biedende tuin met veel zonnestand en een royale houten bergschuur (ca.5,5m x 4m ).De woning is uitstekend geïsoleerd en onder andere voorzien van zonnepanelen wat resulteert in zeer lage energiekosten !

Indeling:
Centrale entree met kleine vide, uitgebreide elektrakast en moderne toiletinrichting, gezellige, tuingerichte woonkamer met aansluiting voor een houtkachel en tuindeuren naar terras en tuin, deels open keukenruimte met uitgebreide Italiaanse keukeninrichting welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, royale bijkeuken/berging met onder andere deur naar de carport.

De eerste verdieping is recht opgetrokken en heeft een viertal slaapkamers waarvan de grote ouderslaapkamer is voorzien van een vaste kast en balkon. De moderne badkamer is volledig uitgerust, inclusief een ligbad, douche en wandcloset.
De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap en is in gebruik als royale zolderberging.
De woning wordt verwarmd middels een c.v.-ketel welke deels is gekoppeld aan de vloerverwarming op de begane grond en de badkamer op de eerste verdieping. Overige vertrekken worden verwarmd middels radiatoren.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 782 m2