€259.000 k.k

Rode Klaver 10, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €259.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  eengezinswoning , tussenwoning
 2. Bouwjaar:
  1982
 3. Woonoppervlakte
  116 m2
 4. Aantal kamers:
  6 (waarvan slaapkamers 5)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze leuke, speelse middenwoning, is op een rustige, kindvriendelijke locatie gesitueerd in de wijk Duinterpen en heeft o.a.een diepe-zonnige-vrije tuin met veranda en houten bergschuur..De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:Centrale entree met toiletinrichting, uitgebreide elektrakast en trapopgang, Z-vormige woonkamer met vaste kast en openslaande deuren naar de tuin, deels open keukenruimte met L-vormige keukenopstelling v.v. inbouwapparatuur, doorloop naar bijkeuken/berging en vaste kastenwand.

De eerste verdieping heeft naast de overloop met vaste kast, een drietal slaapkamers met vaste kasten en een badkamer met ligbad, douche, badkamermeubel, tweede toilet en designradiator.

De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping en heeft naast de overloop met vaste kasten een tweetal slaapkamers. Op deze verdieping bevindt zich tevens de c.v.-ketel (vaillant/combi/eigendom) en zijn er volop mogelijkheden voor berging achter de knieschotten.

Algemeen:

De woning is in de basis conform bouwjaar 1982 geïsoleerd en o.a. v.v. volledige dubbele beglazing. Ook vermeldenswaard is de toepassing van de nodige zonwering in de vorm van een zonnescherm en screens.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 162 m2.

Van harte welkom !