€525.000 k.k

Roerdomplaan 2, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €525.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande woning, herenhuis
 2. Bouwjaar:
  1960-1970
 3. Woonoppervlakte
  150 m2
 4. Aantal kamers:
  5 (waarvan slaapkamers 4)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op prachtige, zonnige woonstand staat deze vrijstaande woning, gelegen op een fors perceel eigen grond met ‘landelijk uitzicht’ op het natuurgebied van het Spoordok en dat alles met de stadse voorzieningen echt op directe afstand verwijderd….eigenlijk een perfecte match voor die kopers die het beste van twee werelden willen combineren…welkom op de Roerdomplaan 2 !

Deze woning is als eerste woning in het plan Hemdijk gerealiseerd (1961) in opdracht van de directie van het Sint Antoniusziekenhuis ten behoeve van de hoofdapotheker. Een degelijk huis met als kenmerk een heerlijke lichtbeleving door toepassing van de vele ramen die bovendien rondom uitzicht geven op de tuin en voorliggend natuurgebied. Met het klimmen van de jaren is deze woning uiteraard aangepast aan de meer gewenste facetten van deze tijd zoals een uitgebouwde woonkamer (onderheid) en een aangebouwde praktijkruimte/kantoorruimte annex slaapkamer met eigen badkamer op de begane grond. Ook is het centraal verwarmingssysteem volledig vernieuwd en is de gehele woning voorzien van dubbel glas. De vrijstaande garage met voorliggende oprit is dusdanig op het perceel gesitueerd dat de diepe-brede tuin ook zo ervaren wordt.

De indeling kunnen wij stapsgewijs in het kort als volgt omschrijven:

Uitgebouwde hal/entree met natuurstenen vloer, toilet met fonteintje, uitgebreide elektrakast, keldertje met raam, trapopgang en doorloop naar gezellige-ruime woonkamer met stoere plankenvloer, aansluiting voor een houtkachel en tuindeuren naar terras en tuin, deels open keukenruimte voorzien van een nette-uitgebreide keukenopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur, grote bijkeuken, badkamer (1) met douche en badkamermeubel, grote ouderslaapkamer/praktijkruimte/kantoorruimte (uitbouw ook in spouw)

De eerste verdieping heeft recht opgetrokken gevels en heeft naast de overloop met daglicht een drietal slaapkamers met veelal een vaste kast, een tweede badkamer (2) met o.a.een ligbad/bubbelbad, douche, badkamermeubel, wandcloset, designradiator en inbouwverlichting. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een toegankelijk plat dak/balkon.

De tweede verdieping betreft een bevloerde bergzolder welke bereikbaar is middels een vlizotrap.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 749 m2.