€795.000 k.k

Rozengracht 12, Harlingen

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €795.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande woning - herenhuis
 2. Bouwjaar:
  2001-2010
 3. Woonoppervlakte
  203 m2
 4. Aantal kamers:
  6 ( waarvan slaapkamers 4 )
 5. Bouwvorm:
  compleet nieuw gebouwd (ca.2005)

Op zeer fraaie woonstand met prachtige zichtlijnen over de haven en de oude binnenstad, staat dit bijzondere herenhuis, compleet nieuw gebouwd (ca.2005) in oude stijl maar met het hedendaags comfort, zeer sfeervol ingedeeld en kwalitatief hoogwaardig afgewerkt. Naadloos passend in de omringende historische bebouwing en in stap klaar voor de nieuwe bewoners. De liefhebber van sfeer, ruimte, zon, privacy, tuin en vrijwel directe ligging aan zee,… komt hier niets te kort.

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale hal met trapopgang en toegang tot diverse vertrekken waaronder de royale garage/berging, tussenhal met vaste kast, moderne toiletinrichting voorzien van urinoir, wandcloset en fonteintje, prachtig belichte woonkamer met tuindeur naar terras en tuin, een deels open keukenruimte met een moderne-tijdloze strakke keukeninrichting v.v.diverse inbouwapparatuur, een royale slaapkamer met vaste kast en doorloop naar een moderne badkamer met ligbad, dubbele vaste wastafel en douche.

De eerste verdieping heeft aan de havenzijde een royale L-vormige woonkamer met moderne gashaard, mooie diepe ramen welke naast het prachtig uitzicht vanuit de luie stoel ook voor een aangename lichtbeleving zorgen. De leefkeuken/woonkeuken bevindt zich aan de zuidzijde van de woning en heeft naast een uitgebreide moderne keukeninrichting welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, terrasdeuren naar een groot dakterras (ca.27 m2) welke veel privacy geeft en op het zuiden is gesitueerd.

De tweede verdieping heeft naast de overloop met vaste kasten, een drietal mooi bemeten slaapkamers waarbij de ouderslaapkamer aan de zeezijde is voorzien van een vaste kastenwand. De badkamerruimte op deze verdieping is eveneens compleet, dus inclusief ligbad, toilet, dubbele vaste wastafel en douche.

De derde verdieping betreft een grote – lichte bergzolder met stahoogte.

Algemeen:

Deze woning is zeer fraai afgewerkt waarbij de kleurstellingen en details zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd, strakke wanden, balkenplafonds, ramen met roede verdeling, stoere houten plankenvloeren,…eigenlijk verraadt hier niets dat het in de kern een recentelijk gebouwde woning betreft. Eigenlijk kunnen wij schrijven: een combinatie van het beste van twee werelden. De woning is v.v.uitstekende isolerende voorzieningen (label B).

U bent uitgenodigd voor een uitgebreide bezichtiging. Afspraken kunnen uitsluitend plaatsvinden middels het maken van een afspraak met verkopende makelaar.