€179.000 k.k

Scholeksterlaan 22, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €179.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  middenwoning met slaapkamer en badkamer op de begane grond
 2. Bouwjaar:
  1971-1980
 3. Woonoppervlakte
  80 m2
 4. Aantal kamers:
  3 (waarvan slaapkamers 2)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze prachtig gesitueerde geschakelde midden-woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond, tuin op het zuiden en garage, is gelegen in de gewilde woonwijk Hemdijk.

De indeling van deze leuke woning, kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:
Overdekte entree, hal met vaste kast toegang tot diverse ruimten, tuingerichte woonkamer, deels open keukenruimte met keukenopstelling, bijkeuken/berging, ruime ouderslaapkamer met doorloop naar badkamerruimte welke is voorzien van een badkamermeubel, douche en toilet.

De eerste verdieping heeft een ruime overloop/hobbykamer, een goed bemeten tweede slaapkamer met vaste kast, badkamerruimte met vaste wastafel, tweede toilet en grote zolderberging.

Algemeen:

De woning is voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd middels een c.v.-combiketel (Nefit 2009) welke is gekoppeld aan radiatoren. Bij de woning hoort een garage welke is voorzien van een stalen kanteldeur en betonvloer.

Prachtige, gewilde locatieā€¦en geschikt voor een brede doelgroep. Het station en het gezellige centrum van Sneek, zijn slechts op directe afstand van de woning verwijderd ! U bent welkom voor een uitgebreide bezichtiging.

Aan foutieve informatie in deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.