€559.000 k.k

Singel 7, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €559.000 k.k
 2. Status:
  MonumentaalVerkocht

Bouw

 1. Soort object:
  Royaal herenhuis in het centrum van de stad Sneek
 2. Bouwjaar:
  1880
 3. Woonoppervlakte
  270 m2
 4. Aantal kamers:
  8 ( waarvan slaapkamers 4)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Zoekt u een authentiek WOON-/WERKPAND of ROYAAL WOONHUIS in de binnenstad van Sneek? Dit markante, royale, herenhuis van maar liefst 270 m² met diepe/brede zonnige tuin en achterom is in het centrum van de stad gelegen en is recentelijk grotendeels op een professionele wijze gerenoveerd waarbij nadrukkelijk de nog vele originele details zijn gekoesterd en waar nodig hersteld. Echt, een mooie woning voor de liefhebber van een klassiek huis met bovendien veel mogelijkheden en een prachtige lichtbeleving.

Ook uitermate geschikt voor wonen in combinatie met PRAKTIJK/KANTOOR aan huis! De gehele begane grond kan benut worden als bedrijfsruimte, waardoor u circa 115 m² kunt inrichten als prachtige praktijk- of kantoorruimte. Het bestemmingplan laat alle vrije of aan huis gebonden beroepen toe (bijvoorbeeld fysiotherapeut, advocaat of psycholoog). Vanwege de centrale hal kan dit perfect worden afgescheiden van de woonruimte op de eerste en tweede verdieping. Zo kunt u wonen en werken op één plek en dat in de binnenstad van Sneek.

De indeling van deze bijzondere woning kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale hal/ontvangstruimte met prachtige tegelvoer en toegang tot diverse vertrekken, tweede hal met o.a.trapopgang, kelderruimte (wijnkelder), moderne toiletinrichting en uitgebreide elektrakast, fraaie woonkamer-en-suite met stijlvolle visgraat parketvloer, vaste kasten, schouw en uitgebouwde serre kamer. Uiteraard ontbreekt de woonkeuken niet. Deze ruimte heeft tuindeuren naar het terras/tuin en is ingericht met een passende kwalitatief hoogwaardige keukeninrichting en voorzien van diverse dito inbouwapparatuur.

De eerste verdieping heeft een ruime/lichte overloop en geeft o.a.toegang tot de prachtige woonkamer aan de voorzijde welke nog een prachtig geornamenteerd plafond heeft en schouw. Op deze verdieping bevindt zich tevens een moderne badkamer met inloopdouche, dubbele vaste wastafel en wandcloset. Een grote slaapkamer met terrasdeuren naar het vrije-zonneterras en een grote kleding/waskamer, maken deze verdieping tenslotte helemaal compleet.

De tweede verdieping is net als het gehele huis, prachtig afgewerkt en heeft naast een drietal grote slaapkamers, een grote overloop en een berging. Vermeldenswaard is dat het dak recentelijk is voorzien van nieuwe bitumen in combinatie met isolatie.

Algemeen:

Het herenhuis is 1880 gebouwd en kan gekwalificeerd worden als een comfortabel, klassiek huis waarbij de moderne voorzieningen naadloos zijn verwerkt met respect voor het bouwjaar van de woning. Ook de verrassend grote tuin aan de achterzijde van de woning, is opnieuw ingericht met veel groen, is gunstig gelegen op het zuidwesten en biedt veel privacy. Hier bevindt zich ook een berging voor o.a. de fietsen. Bereikbaar via een eigen achterom.

U bent welkom voor een uitgebreide bezichtiging.