€559.000 k.k

Singel 7, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €559.000 k.k
 2. Status:
  Uitgel.

Bouw

 1. Soort object:
  Royaal herenhuis in het centrum van de stad Sneek
 2. Bouwjaar:
  1880
 3. Woonoppervlakte
  270 m2
 4. Aantal kamers:
  8 ( waarvan slaapkamers 4)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Dit markante, royale, herenhuis met diepe/brede zonnige tuin en achterom is in het centrum van de stad gelegen en is recentelijk grotendeels op een professionele wijze gerenoveerd waarbij nadrukkelijk de nog vele originele details zijn gekoesterd en waar nodig hersteld. Echt, een mooie woning voor de liefhebber van een klassiek huis met bovendien veel mogelijkheden en een prachtige lichtbeleving.

De indeling van deze bijzondere woning kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale hal/ontvangstruimte met prachtige tegelvoer en toegang tot diverse vertrekken, tweede hal met o.a.trapopgang, kelderruimte, moderne toiletinrichting en uitgebreide elektrakast, fraaie woonkamer-en-suite met stijlvolle visgraat parketvloer, vaste kasten, schouw en uitgebouwde serre kamer. Uiteraard ontbreekt de woonkeuken niet. Deze ruimte heeft tuindeuren naar het terras/tuin en is ingericht met een passende kwalitatief hoogwaardige keukeninrichting en voorzien van diverse dito inbouwapparatuur.

De eerste verdieping heeft een ruime/lichte overloop en geeft o.a.toegang tot de prachtige woonkamer aan de voorzijde welke nog een prachtig geornamenteerd plafond heeft en schouw. Op deze verdieping bevindt zich tevens een moderne badkamer met inloopdouche, dubbele vaste wastafel en wandcloset. Een grote slaapkamer met terrasdeuren naar het vrije-zonneterras en een grote kleding/waskamer, maken deze verdieping tenslotte helemaal compleet.

De tweede verdieping is net als het gehele huis, prachtig afgewerkt en heeft naast een drietal grote slaapkamers, een grote overloop en een berging. Vermeldenswaard is dat het dak recentelijk is voorzien van nieuwe bitumen in combinatie met isolatie.

Algemeen:

Het herenhuis is 1880 gebouwd en kan gekwalificeerd worden als een comfortabel, klassiek huis waarbij de moderne voorzieningen naadloos zijn verwerkt met respect voor het bouwjaar van de woning. Ook de verrassend grote tuin aan de achterzijde van de woning, is opnieuw ingericht en is gunstig gelegen op het zuidwesten en biedt veel privacy. Bereikbaar via een eigen achterom.

Bijzonder is tevens te vermelden dat het pand uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld wonen-werken-praktijkruimte aan huis.

U bent welkom voor een uitgebreide bezichtiging.