€457.500 k.k

Sjaerdawei 39, Oppenhuizen

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €457.500 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande woning met grote schuur
 2. Bouwjaar:
  1885
 3. Woonoppervlakte
  181 m2
 4. Aantal kamers:
  5
 5. Bouwvorm:
  traditionele bouw

Op unieke en bovenal vrije locatie aan de rand van het dorp aan vaarwater gelegen, royaal herenhuis met o.a.een grote aangebouwde stenen schuur welke uitermate geschikt is voor  opslag van boten, klassieke auto’s, uitoefenen hobby’s, extra woonruimte etc.etc. De grote, onder architectuur aangelegde tuin, biedt optimale privacy en zonnestand waarbij de  woning  aan de voorzijde, vrij zicht heeft over de landerijen. Het onderhoud van de woning en de schuur is goed en biedt een prachtige kans voor de liefhebber om het concept van de  woning (symmetrie/ruimte) nog verder te verfijnen naar nog meer authenticiteit.

De huidige indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale midden entree met toegang tot diverse vertrekken waaronder twee woonkamers aan de voorzijde waarvan de woonkamer aan de noordzijde is voorzien van een openhaard, separate keukenruimte met nette/keurige inrichting, bijkeuken met vaste kasten en doorloop naar grote schuur (ca.130 m2), tussenhal met toiletinrichting en toegang tot een royale moderne badkamer met o.a.een dubbele vaste wastafel, toilet, douche en aansluitingen ten behoeve van witgoed.

De eerste verdieping betreft een volwaardige verdieping en heeft drie grote slaapkamers met elk een dakkapel en een royale zolderruimte welke geschikt is voor het creëren van meerdere kamers.

Algemeen:

De woning wordt centraal verwarmd en is geïsoleerd middels toepassing van dubbele beglazing en dakisolatie (isolatie buitenzijde in combinatie met nieuwe pannen).

Gelet op de locatie, het royale grondoppervlak – 1278 m2 -, de ruimte van de opstallen, het basis onderhoud in combinatie met de mogelijkheden en….. ligging aan open vaarwater met eigen aanlegoever (staande mast) en dat alles op directe afstand van de stad Sneek maakt dit object, denken wij, heel geliefd voor de liefhebber.