€229.000 k.k

Bottinge 88, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €229.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  Eengezinswoning, hoekwoning
 2. Bouwjaar:
  1974
 3. Woonoppervlakte
  150m2
 4. Aantal kamers:
  6 kamers ( 5 slaapkamers)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze zeer ruime hoekwoning met garage en bijkeuken is op een gewilde woonstand in de wijk Stadsfenne gesitueerd en heeft een vrije achtertuin welke op het zuiden is gelegen. De woning is goed tot uitstekend onderhouden en op essentiƫle punten gemoderniseerd waaronder dak-vloer-en muurisolatie !

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Overdekte entree, hal met trapopgang en toiletinrichting, grote-lichte-woonkamer met aansluiting voor een haard, deels open keukenruimte met keurige keukeninrichting welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aansluitend de keukenruimte bevindt zich de royale bijkeuken (professioneel op traditionele wijze aangebouwd, in spouw en onderheid) welke in verbinding staat met de grote garage welke o.a.is voorzien van een betonvloer en kanteldeur + loopdeur.

De eerste verdieping heeft een viertal ruime slaapkamers, een groot balkon en een moderne badkamer met o.a.een ligbad, tweede toilet, douche en badkamermeubel.

De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping en is ingericht met een overloop en een fors bemeten vijfde slaapkamer met tuimelraam en berging.

Algemeen:

De woning is keurig onderhouden en wordt verwarmd middels een HR-combi-ketel (2002) welke is gekoppeld aan radiatoren.

Basisscholen, winkels, sportvoorzieningen en jachthaven bevinden zich op directe afstand van de woning.