€229.000 k.k

Groen van Prinstererstraat 5, Sneek

Kenmerken

  1. Vraagprijs:
    €229.000 k.k
  2. Status:
    Verkocht

Bouw

Deze complete, uitstekend gemoderniseerde en uitgebouwde 2/1 kapwoning met vrije-zonnige-achtertuin, ruime oprit en extra grote garage met zolderverdieping, is op een rustige, kindvriendelijke locatie gesitueerd en dat alles op directe loopafstand van station-noord, basisscholen, supermarkten en centrum.

De indeling van deze complete en instapklare woning kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:
Centrale hal met moderne toiletinrichting, uitgebreide elektrakast, trapopgang en kelderruimte, royale, uitgebouwde woonkamer met tuindeuren naar terras en tuin, deels open keukenruimte met uitgebreide moderne keukeninrichting (combi-oven/wasemkap/5-pits gasplaat/vaatwasser/grote koelkast), doorloop naar bijkeuken welke o.a.is voorzien van een grote lichtkoepel en buitendeur.

De eerste verdieping is recht opgetrokken en heeft drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast. De badkamerruimte is verrassend compleet en ingedeeld met een inloopdouche, badkamermeubel met handdoekenkast, tweede toilet, vloerverwarming en buitenraam.

De tweede verdieping is bereikbaar middels een comfortabele vaste trap en heeft naast de overloop met dakraam en c.v.-ketel opstelling, een vierde slaapkamer welke eveneens is voorzien van een groot dakraam.

De deels vrijstaande stenen garage is ten tijde van de modernisering en uitbreiding van de woning ook uitgebreid gemoderniseerd. De garage is nu 11 meter lang waarbij de aangebrachte betonvloer is voorzien van een coating . Ook is het platte dak aan de voorzijde van de garage tegelijk vernieuwd en is er deels een kap op de garage gerealiseerd (in de stijl van het huis) welke zes meter lang is en 3,5 meter breed compleet op sta hoogte. Deze ruime is bereikbaar via een vlizotrap. Verder is de garage nog voorzien van krachtstroom en een wateraansluiting.

De vrije en zonnige achtertuin is gelegen op het westen en is opnieuw aangelegd en o.a.voorzien van een nieuwe schutting ,bestrating en een veranda.

Deze woning is nogmaals volledig gerefit met zorg en oog voor detail. Er is in het geheel geen genoegen genomen met half werk. Goede afwerking, fundering, installaties en isolerende maatregelen.
Kortom, een instapklare woning die meer dan de moeite waard is om te komen bekijken !

De kavel eigen grond bedraagt 258 m2 en is vrij van grondrente.