€559.000 k.k

Iepenlaan 44, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €559.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  Herenhuis, vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  1939
 3. Woonoppervlakte
  170 m2
 4. Aantal kamers:
  7 kamers ( 6 slaapkamers )
 5. Bouwvorm:
  Bestaande bouw

Een ruime, vrijstaande jaren dertig woning met volop karakter, hoog comfortgehalte en een vrije tuin, gelegen in een van de meest geliefde woonbuurten van het Noorden….Wij bieden u namens onze opdrachtgevers, deze stijlvolle woning te koop aan. Sfeervol, ruim en gezellig….gewoon een prachtige gezinswoning welke wij u graag laten zien.

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Fraaie entree/hal met mooi lichtinval door glas-in-lood-ramen, trapopgang met tussenbordes, originele terrazzovloer, kelder en toiletinrichting, gezellige L-vormige woonkamer-en-suite met erker, schouwen (waarvan de schouw in de voorkamer is aangesloten op een houtkachel) en tuindeuren naar terras en tuin. De keukenruimte is separaat en voorzien van een stijlvolle/praktische keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur. Via de keukenruimte is de bijkeuken en de garage bereikbaar.

De eerste verdieping is volledig recht opgetrokken en heeft een drietal slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer tevens is voorzien van een badkamermeubel. De badkamerruimte met het aangrenzende balkon, is ingericht met een douche, dubbele vaste wastafel en tweede toilet.

De tweede verdieping betreft een eveneens volwaardige ruimte, is prachtig afgewerkt en biedt naast de lichte overloop een drietal slaapkamers met dakkapel en berging achter de knieschotten.

Algemeen:

De woning is mooi en stijlvol afgewerkt en volledig in lichte kleurstellingen uitgevoerd waarbij ook de consequente toepassing van licht-eiken vloerdelen en de aanwezigheid van de vele ramen zorgdragen voor een aangenaam woonklimaat.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 393 m2.