€625.000 k.k

Lindenlaan 3, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €625.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  stadsvilla
 2. Bouwjaar:
  1931-1944
 3. Woonoppervlakte
  144m2
 4. Aantal kamers:
  5 ( 4 slaapkamers)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op een zeer gewilde locatie in de  ‘Bomenbuurt’ van Sneek gesitueerde, klassieke en onder architectuur gebouwde stadsvilla welke subtiel met behoud van karakter is gemoderniseerd, gelegen op een prachtige, zeer royale kavel eigen grond met volop zonnestand, privacy en….met een vrijstaand kantoor/gastenverblijf en houten schuur.

Deze prachtige, sfeervolle jaren 30 woning is in het kort als volgt te omschrijven:

Centrale hal met Belgisch hardstenen vloer, toilet met fonteintje, grote droge provisiekelder, trapopgang en toegang tot de gezellige woonkamer met oud-getrommeld eiken visgraat parketvloer, prachtige en authentieke glas-in-lood ramen, open haard, erkers en tuindeuren naar terras en tuin. Separate keukenruimte met klassieke/stijlvolle keukeninrichting welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur (Smeg) en idem Belgisch hardstenen vloer.

De eerste verdieping heeft een drietal slaapkamers met veelal vaste kasten en vaste wastafels c.q. aansluitingen voor een vaste wastafel. En een klassieke/stijlvolle badkamer met o.a. vloerverwarming, ligbad, douche en tweede toilet.

De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping en heeft naast de overloop een vierde slaapkamer met 2 dakkapellen en grote vaste kasten.

Het separate kantoor/gastenverblijf is in 2016 geheel gerenoveerd  en betreft eveneens een comfortabele ruimte welke o.a.is voorzien van een eigen c.v.-installatie, kitchenette en eigen toilet- en douchevoorziening. Aanpalend de kantoorruimte bevindt zich een ruime houten schuur (voormalige paardenstallen) welke ook vrij makkelijk is samen te voegen met het gastenverblijf/kantoor. Deze schuur is voorzien van een eigen complete infrastructuur (water, riolering, gas, uitgebreide groepenkast voor elektra, internet- en telefoonvoorzieningen. De tuin is onder regie van  een tuinarchitecte ontworpen en aangelegd.