€239.750 k.k

Schoolstraat 33, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €239.750 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  Eengezinswoning,hoekwoning
 2. Bouwjaar:
  1935
 3. Woonoppervlakte
  150 m2
 4. Aantal kamers:
  7kamers ( 6 slaapkamers)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Prachtig karakteristiek pand, in zeer rustige woonwijk, op loopafstand van het centrum. Bestaand uit drie woonlagen met een totale woonoppervlakte van ruim 150m2 . Het pand heeft twee entree mogelijkheden, namelijk de Schoolstraat 33 en de Anjelierstraat 14. Hierdoor is het zeer eenvoudig om de bovenste woonlaag geheel autonoom te gebruiken.  

 

Globale indeling;

Begane grond:

Een ruime entree met een grote hal en een open trap naar de 1e etage. Ruim toilet met fontein.

Ruime keuken met gasaansluiting en voldoende elektra- punten. De gang naar de voorraadkast en de doorgang naar de garage.

Woonkamer van plm 48 m2 met openslaande deuren naar de patio. Deze patio ligt aan de achterzijde van de woning en is ruim 3 x 4,5 mtr. Aan de voorzijde twee glas in lood bovenramen met voorzetraam.

1e etage

3 slaapkamers met veel lichtinval, twee kamers hebben hun eigen balkon. Trap naar de tweede etage.

Een, gedateerde, badkamer met ligbad/douche, toilet en wastafel. In het voormalige keukentje is nu een opstelling voor de wasmachine en droger maar de gasaansluiting en de nodige afvoer zijn nog steeds aanwezig.

2e etage

3 slaapkamers, de CV-ruimte met HR-ketel, een Veluxdakraam en een, gedateerde badkamer met een douche, toilet en wastafel.

 

Het pand heeft een eigen garage en heeft twee openslaande deuren en een loopdeur en deze is ook via de patio te bereiken.

Rondom voorzien van dubbele beglazing en in 2016 is het gehele pand geschilderd.

In de Anjelierstraat, langs de keuken, is een stuk van de straat afgezet met metalen hekwerk en daar rusten precariorechten op.