€465.000 k.k

Stationsstraat 11, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €465.000 k.k
 2. Status:
  MonumentaalVerkocht

Bouw

 1. Soort object:
  Villa, 2-onder-1 kapwoning
 2. Bouwjaar:
  1906-1930
 3. Woonoppervlakte
  356m2
 4. Aantal kamers:
  10 kamers (7 slaapkamers)
 5. Bouwvorm:
  Bestaande bouw

Op statige woonstand vlakbij het gezellige centrum van Sneek gelegen, bieden wij te koop aan een rijksmonumentaal herenhuis welke omstreeks 1920 in de stijl van het Expressionisme naar een ontwerp van Arjan Goodijk is gebouwd. Deze markante stadsvilla kenmerkt zich door een royale inhoud met een prachtige authentieke-gezellige indeling ! De kavel is uitstekend op de zon gesitueerd en biedt naast parkeergelegenheid op eigen erf een grote/zonnige achtertuin met volop privacy.

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Fraaie entree met hardstenen stoep, hal met vestibule, tussenhal met fraaie trapopgang, glas-in-lood-ramen en tussenbordes, toilet, toegang tot de gezellige woonkamer met schouw welke middels de serrekamer met een tweetal suitedeuren is verbonden met de eetkamer. Deze eetkamer heeft een uitgebouwde erker en heeft tevens een schouw. Via de grote keukenruimte bereikt u de bijkeuken/berging en zijn tevens een tweetal grote kelders met sta-hoogte bereikbaar. Kelder (II) biedt dermate veel ruimte, dat een hobbyruimte/wellnessruimte/sportruimte hier makkelijk kan worden gerealiseerd. De bijkeuken/berging betreft de originele bouw en heeft onder het zadeldak nog volop mogelijkheden voor berging.

De eerste verdieping heeft een drietal zeer royale slaapkamers, veelal voorzien van een schouw en uiteraard vele vaste kasten zoals in het hele huis ruim voorradig zijn. De badkamerruimte heeft een ligbad, een dubbele vaste wastafel, bidet, tweede toilet en deur naar het plat/balkon.

De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping en heeft op dit ogenblik naast de vele opties voor berging een viertal slaapkamers waarvan twee kamers met dakkapel.

Algemeen:

De woning heeft veel karakter, is degelijk gebouwd maar zal naar alle waarschijnlijkheid op passende wijze worden gemoderniseerd door de nieuwe bewoners. Voor de echte liefhebber, een kans om echt mooi te wonen met toch de rust van de besloten, zonnige tuin en anderzijds de stadse gemakken op directe loopafstand van de woning verwijderd.

Het perceel eigen grond bedraagt 631 m2.