€289.000 k.k

Trekskûte 26, Scharnegoutum

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €289.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  2-onder-1 kapwoning
 2. Bouwjaar:
  2008
 3. Woonoppervlakte
  153 m2
 4. Aantal kamers:
  5 ( waarvan slaapkamers 3)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze complete, royale helft van een dubbel woonhuis, is op een prettige, kindvriendelijke locatie gesitueerd in het nieuwste uitbreidingsplan van het dorp en op directe afstand verwijderd van sportvoorzieningen, scholen en supermarkt.

De indeling van deze recent gebouwde woning kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:
Centrale entree/ruime hal met moderne toiletvoorziening en trapopgang, royale/lichte woonkamer met deels open keukenruimte welke is voorzien van een tijdloze/moderne keukeninrichting en voorzien van diverse inbouwapparatuur, doorloop naar bijkeuken met vaste kast en wasmachine aansluiting, deur naar terras en brede/zonnige tuin met o.a.een vrijstaande houten bergschuur (ca.10 m2) en eigen oprit naast het huis.
De eerste verdieping is recht opgetrokken en biedt ruimte aan een drietal ruime slaapkamers en een moderne badkamer welke is voorzien van een douche, vaste wastafel, tweede toilet en raam.
De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping waar naast de overloop met berging en c.v.-ruimte, een royale vierde kamer is gerealiseerd met o.a.een verwarmingsradiator.
Algemeen:
De woning is in 2008 gerealiseerd, is volledig geïsoleerd, is volledig in lichte kleurstellingen uitgevoerd waarbij de wanden zijn voorzien van glasvlies. Echt, een uitstekend onderhouden geheel en dus in-stap-klaar voor de nieuwe bewoners. Wij geven u graag een rondleiding welke u kunt aanvragen door een afspraak te maken met ons kantoor. Welkom.