€299.000 k.k

Valkstraat 39, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €299.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  eengezinswoning, tussenwoning
 2. Bouwjaar:
  1991-2000
 3. Woonoppervlakte
  108 m2
 4. Aantal kamers:
  5 (waarvan slaapkamers 4)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op directe loopafstand van het centrum, staat deze ruime, praktische eengezinswoning met o.a.een groot zonneterras (zuidwest) op de tweede verdieping en een vrije achtertuin met achterom en houten bergschuur.
De woning is in 1996 gebouwd waarbij recentelijk een vijftiental zonnepanelen zijn geïnstalleerd en tevens de c.v.-ketel is vernieuwd. Uiteraard is de woning voorzien van dak-muur-vloerisolatie en dubbele beglazing en is het toilet op de begane grond, de keukenopstelling en de badkamer volledig vernieuwd…Een complete, instapklare woning, mooi licht en fris uitgevoerd en….in-stap-klaar voor de nieuwe bewoners !

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale hal met uitgebreide elektrakast, moderne toiletinrichting met fonteintje, gezellige-lichte-woonkamer met deels open keukenruimte welke is ingericht met een L-vormige keukeninrichting en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De bijkeuken is na geïsoleerd en voorzien van een tegelvloer en vaste kast.

De eerste verdieping heeft naast de overloop, een drietal ruime slaapkamers en een complete gemoderniseerde badkamer met o.a. een inloopdouche, badkamermeubel, elektrische vloerverwarming en wandcloset.

De tweede verdieping is eveneens royaal en heeft een grote vierde slaapkamer/zolderruimte en heeft een deur naar een groot-zonnig-vrij-dakterras.

Algemeen:

De woning is voorzien van elektrische verwarming en heeft zeker in combinatie met de toepassing van zonnepanelen, een zeer laag energie verbruik !!

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 135 m2.