€279.500 k.k

van Hessen Kasselstraat 10, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €279.500 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  hoekwoning
 2. Bouwjaar:
  2004
 3. Woonoppervlakte
  140 m2
 4. Aantal kamers:
  5 (waarvan slaapkamers 4)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Een royale hoekwoning, type herenhuis, met extra brede kavel, bergschuur en fraai aangelegde tuin, recent schilderwerk en keurig afgewerkt in frisse moderne tinten….een gewoon mooie woning waar de nieuwe eigenaar eigenlijk direct lekker kan gaan wonen. Wij beschrijven in het kort de indeling maar wij nodigen u van harte uit zelf eens een kijkje te nemen.

De indeling van deze bijzondere woning is als volgt:

Mooie, lichte woonkamer met brede plankenvloer, ruime hal met moderne toiletinrichting en toegang tot o.a.het souterrain met o.a.een ruime garage en separate bijkeuken/wasruimte. De woonkeuken bevindt zich aan de zonnige tuinzijde van de woning en heeft een ruime indeling met o.a.een U-vormige tijdloze keukeninrichting welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, een plavuizenvloer en tuindeuren naar de royale aangelegde, zonnige tuin.

De eerste verdieping heeft drie royale, recht opgetrokken slaapkamers waarvan twee slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast. De keurige badkamer is compleet ingericht en voorzien van een douche, ligbad, tweede toilet en badkamermeubel.

De tweede verdieping heeft een ruime vierde slaapkamer/hobbykamer en een grote/separate zolderruimte. Voor de liefhebbers van nog meer ruimte, is er een optie voor een dakterras.

De woning is in 2004 gebouwd, fris/uitstekend onderhouden en volledig instapklaar voor de nieuwe bewoners !
Wij geven u graag een rondleiding.