€595.000 k.k

Vliestroom 8, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €595.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande villa
 2. Bouwjaar:
  2001-2010
 3. Woonoppervlakte
  194 m2
 4. Aantal kamers:
  6 ( waarvan slaapkamers 4)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze ruime, praktische en doordacht ontworpen villa, is op een mooie locatie in de wijk Loten II gesitueerd en kenmerkt zich o.a. door een uitstekend en degelijk afwerkingsniveau, een ruime/fraai aangelegde tuin op het zuiden met diverse terrassen en ligging aan een brede waterpartij.  

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Overdekte entree met ruime hal, garderobe, moderne toiletinrichting en trapopgang, ruime/lichte woonkamer welke – net als in de hal – is belegd met een parketvloer, voorzien van tuindeuren en deels in verbinding staat met de keukenruimte met U-vormige keukenopstelling en uitgerust met diverse inbouwapparatuur. De grote betegelde bijkeuken heeft uiteraard aansluitingen voor witgoed en heeft een doorgang naar de inpandige garage. Deze garageruimte heeft een gevlinderde betonvloer, sectionale/elektrische garagedeur, centrale verwarming en is in spouw uitgevoerd. Eventuele transformatie naar een extra slaapkamer + badkamer op de begane grond behoort tot de mogelijkheden te meer daar de vloer in de garage is voorzien van kruipruimte.

De eerste verdieping is ruim,…wat met name versterkt wordt door de grotendeels recht opgetrokken gevels, evenwichtige maatvoering en de prettige lichtinval. De vier slaapkamers (ca.15/17/20/25 m2) en de complete moderne badkamer met ligbad, douche, tweede toilet, dubbele vaste wastafel,  designradiator en daglicht maken deze verdieping helemaal compleet.

De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping (ca.24 m2). Het realiseren van een extra kamer en berging is eenvoudig te realiseren bovendien heeft deze ruimte o.a.tuindeuren naar een groot dakterras. De villa is recentelijk zowel voor wat betreft het exterieur en interieur, professioneel geschilderd en is in 2019 de verwarmingsketel vernieuwd. De tuin heeft op de zuidzijde een groot zonneterras met stijlvolle veranda (hout/doek/verlichting) en een vrijstaande in stijl van de woning gebouwde, stenen bergschuur met betonvloer en vliering. De oprit voor de garage is geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein, voorlopig energielabel B.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 862 m2.