€595.000 k.k

Vuurvlinder 4, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €595.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  2007
 3. Woonoppervlakte
  150 m2
 4. Aantal kamers:
  5 ( waarvan slaapkamers 4 )
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Wonen aan breed/groot vaarwater, in een luxe-stijlvol afgewerkte villa met centrale voorzieningen als basisscholen, supermarkt op directe loopafstand… Echt een heel mooi, compleet geheel welke wij met veel plezier voor onze opdrachtgever verkopen !

De indeling van deze onder architectuur getekende villa kunnen wij in het kort als volgt omschrijven: hal/entree met garderoberuimte, moderne toiletinrichting met wandcloset, ruime bijkeuken voorzien van extra keukenblok met aanrechtblad, royale inpandige garage, ruime watergerichte living (ca.66 m2) voorzien van een fors formaat plavuizenvloer, dubbele schuifpuien naar terras aan de waterzijde en een enkele schuifpui naar het zijterras, zeer uitgebreide luxe-tijdloze keukeninrichting met o.a.een kookeiland, natuurstenen blad en voorzien van diverse hoogwaardige inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koelkast, vriesladen, koffiemachine, warmhoudladen, combi-stoomoven, quooker, inductie koken + teppanyaki bakplaat.
De eerste verdieping heeft naast de ruime-lichte overloop, een viertal ruime slaapkamers met veelal vaste kasten, schuifpui naar balkon, een complete luxe-tijdloos uitgevoerde badkamerruimte met o.a.een ligbad, douche, wandcloset, badkamermeubel, lichtkoepel en vloerverwarming.
De villa heeft mooi, vrij uitzicht over breed vaarwater (staande mast), heeft een eigen oever (lengte ca.12 m), een eigen steiger waar zowel aan de binnenzijde als buitenzijde kan worden afgemeerd.
Het perceeloppervlak bedraagt 412 m2 waarbij aan de waterzijde een royaal watergericht terras is gecreëerd met stijlvolle balustrade. De zijtuin is overwegend zuidgericht, smaakvol en onderhoudsarm aangelegd waarbij tevens een vrijstaande in stijl opgetrokken schuur is gerealiseerd (6m x 3.25m/geïsoleerd/betonvloer/electra/twee dakkoepels/dubbele deur en enkele deur).
Zoals omschreven heeft deze villa een uitstekend-luxe afwerkingsniveau en is tijdens de bouw de living direct al over de volle breedte met twee meter verlengd. Vloerverwarming op de begane grond, luxe glazen deur tussen woonkamer en hal, elektrische zonweringen, luxe keuken, luxe badkamer….het vormt allemaal in combinatie een evenwichtig geheel.
De garageruimte – met bovenliggende vliering/zolder – kan tenslotte ook prima aangepast worden ten behoeve van een werk-slaapkamer met een eigen badkamer. Tenslotte is er voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.
Bezichtigingen kunnen uitsluitend plaatsvinden door het maken van een afspraak met de verkopende makelaar. Een verkoop bij inschrijving kan deel uitmaken van de verkoopprocedure.