€1.145.000 k.k

Zeedijk 1, Gaast

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €1.145.000 k.k
 2. Status:
  Te koop

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande villa tegen de oude Zuiderzee...
 2. Bouwjaar:
  2008
 3. Woonoppervlakte
  349 m2
 4. Aantal kamers:
  4 (waarvan slaapkamers 3)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op een zeer fraaie, markante locatie, staat deze recent gebouwde onder architectuur van Markus architecten gebouwde villa waarbij met de vormgeving en uitstraling rekening is gehouden met het oorspronkelijk gebouw van het Waterschap wat ooit op deze plek heeft gestaan. De locatie is zoals gezegd uniek: de ligging tegen de oude Zuiderzee dijk, de ligging aan vaarwater en het prachtige uitzicht vanuit de woonkamer over de volle breedte van het IJsselmeer, de uiterwaarden,…en het Friese landschap. Dit is wonen op top niveau waarbij ook nog eens met veel zorg de materialen zijn uitgezocht en toegepast. Alleen al de Van Driel trap naar de woonruimte, is zeer bijzonder waarbij de architect voor een prachtige belichting en zichtlijnen heeft gekozen, over alles is nagedacht in combinatie met de vormgeving, functie, ligging en uitzicht. De tuin rondom is mooi aangelegd met o.a.onderheide tuinmuren, terrassen, veel groen/privacy, beschutte terrassen aan vaarwater en met als kers op de taart een royaal botenhuis met grote inpandige berging (eventueel garage) en bovenliggende hobby-ruimte/slaapkamer, zonneterras en toilet.

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale overdekte entree met vaste kasten en dubbele deur naar centrale hal welke in een atrium vorm is opgetrokken met veel lichtinval en toegang gevend tot diverse vertrekken waarbij de prachtige trapopgang naar de eerste verdieping een centraal middelpunt vormt en op een natuurlijke en comfortabele manier naar de eerste verdieping leidt. Hier bevindt zich een prachtige woonkamer met magnifiek uitzicht vanuit alle hoeken naar buiten waarbij in het middelpunt twee dubbele terrasdeuren zijn gemaakt. De kamer is groot maar toch ook intiem en gezellig te noemen. Een strak vormgegeven gashaard en een luxe-open keuken met diverse hoogwaardige inbouwapparatuur zijn op een subtiele manier geïntegreerd in het geheel.

De begane grond heeft naast de aangegeven centrale entree, een tussenhal met twee luxe toiletinrichtingen, drie royale slaapkamers veelal voorzien van terrasdeuren, een gedeelde luxe kleine badkamer en een eigen luxe badkamer behorend bij de ouderslaapkamer. Op de begane grond bevinden zich tevens een royale bijkeuken met hoogwaardige inbouwkasten en keukenblok.

De gehele villa is in fijn-wit stucwerk/fijn glasvezel doek afgewerkt, is volledig voorzien van vloerverwarming waarbij op het dak recent een zestiental zonnepanelen zijn geplaatst.

De afwerking van deze bijzondere woning is absoluut hoogwaardig te noemen. Deze kwaliteitskeuze vertaalt zich simpelweg in comfort. Ook de energiekosten zijn laag (label A) wat natuurlijk ook een prettige bijkomstigheid is. De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 955 m2.

Samengevat:

Royaal wonen met zeer fraai uitzicht in een oase van natuurlijke rust op slechts een paar autominuten verwijderd van de kop-afsluitdijk (Amsterdam) en nabij de A6 voor verbindingen naar Leeuwarden en Groningen.

U bent uitgenodigd voor een uitgebreide bezichtiging.