€729.000 k.k

Zuidend 40, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €729.000 k.k
 2. Status:
  MonumentaalVerkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande woning, herenhuis
 2. Bouwjaar:
  1960-1970
 3. Woonoppervlakte
  223 m2
 4. Aantal kamers:
  8 ( waarvan slaapkamers 6 )
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Wij mogen namens onze opdrachtgevers deze prachtige grachtenwoning aanbieden, niet zo maar een woning maar een woning op een zeer markante plek in Sneek (onder de voet van de Sneeker Waterpoort) welke doordacht is ingedeeld en uitstekend is gemoderniseerd met gevoel voor stijl… Extra aantrekkelijk is het multifunctionele karakter van het pand met een integraal zelfstandige woonruimte en een zelfstandige B&B (prima bezetting) welke volledig solitair naast de hoofdwoonruimte is te gebruiken. Aardig detail is tevens te vermelden dat de woning de beschikking heeft over een eigen parkeerplaats, carport en een tweetal royale/goed toegankelijke zonneterrassen… helemaal compleet en voor de botenliefhebber… het is eventueel mogelijk om een ligplaats voor een boot te huren op nog geen 100m van de woning…

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale entree van de hoofdwoning aan de zijkant van de woning met o.a.trapopgang, vaste kast en interne (afsluitbare deur) naar de luxe B&B aan de voorzijde van de woning welke een eigen toegangsdeur heeft en is ingedeeld met een grote slaapkamer annex woonkamer en luxe badkamerruimte met een ligbad, vaste wastafel en wandcloset.

De achterzijde van het pand is thans ingericht als zelfstandige woonruimte en heeft naast de gezellige woonkamer, een separate – ruime – keukenruimte, een slaapkamer, separaat toilet en badkamer met douche en vaste wastafel. Aan de achterzijde bevindt zich vervolgens de achtertuin/parkeerplaats met carport en comfortabele stalen trap naar het bovenliggend zonneterras.

De eerste verdieping is zoals aangegeven o.a.bereikbaar middels de centrale hal/entree aan de zijkant van de woning en leidt naar een overloop welke op subtiele wijze wordt afgesloten door een in U-vorm opgetrokken industriële glazen wand met staal. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een heerlijke/uitstekend belichte woonkamer met o.a.een strak vormgegeven haard en aan de achterzijde bevindt zich de royale woonkeuken/tweede woonkamer met o.a.een uitgebreide/luxe keukeninrichting, wasruimte, tussenportaal met vaste wastafel en toilet. Leuk detail is hier de openslaande terrasdeuren welke toegang geven tot het royale zonneterras !

De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping en heeft naast de overloop de beschikking over een viertal keurig afgewerkte slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer aan de achterzijde van het pand, woning-breed is uitgevoerd en tevens middels terrasdeuren toegang geeft tot het tweede/grote zonneterras. De badkamerruimte op deze verdieping is eveneens modern uitgevoerd en o.a.voorzien van een inloopdouche, ligbad, dubbele vaste wastafel, wandcloset en vloerverwarming.

De derde verdieping betreft een grote/bevloerde vliering welke bereikbaar is middels een vlizotrap.

Algemeen:

Deze woning is met zorg en oog voor detail gerenoveerd/gemoderniseerd en stijlvol afgewerkt (veel vlak stucwerk, gietvloeren op de eerste verdieping etc…

Graag informeren wij u over de verdere details. Welkom.