€595.000 k.k

Zuiderrak 11, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €595.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  2^1 kapwoning
 2. Bouwjaar:
  2019
 3. Woonoppervlakte
  148 m2
 4. Aantal kamers:
  4 (waarvan slaapkamers 3)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Wonen aan de boorden van het Sneekermeer….op en top de locatie voor de watersporter en liefhebber van de Friese meren en alles wat ons mooie waterrijke Fryslân te bieden heeft ! Deze recent gebouwde – solide/duurzame – helft van een dubbel herenhuis, is gelegen aan de zuidrand van een breed, natuurlijk binnenmeer welke vrijwel direct is verbonden met het Sneekermeer,…een echt unieke plek om te mogen wonen…

De indeling kunnen wij in ‘vogelvlucht’ als volgt omschrijven:

Centrale entree met o.a. uitgebreide elektrakast, moderne toiletinrichting voorzien van een wandcloset en fonteintje, vaste kast en trapopgang, doorloop naar zonnige woonkamer (watergericht) met tuindeur naar terras en tuin, straatgerichte keukenruimte/eetkeuken met moderne/strakke keukenopstelling welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
De eerste verdieping heeft recht opgetrokken gevels en heeft een drietal royale slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer woning-breed is uitgevoerd. De badkamerruimte op deze verdieping is eveneens modern/tijdloos uitgevoerd en ingericht met een douchecabine, dubbele vaste wastafel, wandcloset en ligbad.
De tweede verdieping betreft een volwaardige-comfortabel te bereiken leefruimte waar nog volop de mogelijkheden zijn voor het realiseren van bijvoorbeeld een overloop en twee slaapkamers etc.

Algemeen:

De woning heeft een aangebouwde stenen garage met betonvloer en een aansluiting t.b.v.warm- en koud water, een achterom, een vrije -zonnige- achtertuin met een extra elektra groep (handig voor de walstroom) en een royale eigen aanlegplaats met gedeelde vingersteiger en zwemtrap.

De woning zelf is volledig in-stap-klaar en medio zomer 2022 op te leveren.

Welkom !