€699.500 k.k

Zuiderrak 8, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €699.500 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  2^1 kap woning
 2. Bouwjaar:
  2019
 3. Woonoppervlakte
  162 m2
 4. Aantal kamers:
  5 (waarvan slaapkamers 4)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze recent gebouwde helft van een dubbel herenhuis is gelegen op een zeer gewilde locatie aan een breed binnenmeer wat vrijwel direct in verbinding staat met het Sneekermeer….een top-plek voor de echte watersporter en de liefhebber van rust-ruimte-zon en…een onderhoudsarme, zeer energiezuinige woning. In-stap-klaar voor de nieuwe bewoners. Bovendien is deze mooie woning voorzien van divers meerwerk..

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale entree met moderne toiletinrichting + fonteintje, vaste kast en trapopgang, royale – watergerichte – woonkamer welke bij de bouw is uitgebreid en o.a.is voorzien van tuindeuren, een strakke-natuurlijke plavuizenvloer en een deels open woon-eetkeuken, ingericht met een tijdloze kwalitatief hoogwaardige keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De eerste verdieping is eveneens mooi en licht afgewerkt waarbij de gietvloer in combinatie met de wit uitgevoerde wanden een prachtig contrast vormt en voor eenheid zorgt. De drie slaapkamers op deze verdieping zijn verrassend groot en de moderne badkamer is uitgevoerd met een dubbele vaste wastafel, ligbad en inloopdouche.

De tweede verdieping is verrassend groot en heeft naast de extra slaapkamer + dakraam aansluitingen ten behoeve van witgoed.

Algemeen:

Deze robuuste woning is aan de buitenrand van de wijk gesitueerd met prachtig mooi, ruim uitzicht over het brede vaarwater.

De tuin heeft een verhoogde walbeschoeiing (extra) en heeft een comfortabele vingersteiger.

De aangebouwde stenen garage is voorzien van een betonvloer en heeft een voorliggende oprit geschikt voor twee auto’s.

De woning is zeer energiezuinig en onderhoudsarm.

Welkom op het Zuiderrak 8 in Sneek !