prijs op aanvraag

Zuiderrak 9, Sneek

Kenmerken

 1. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  helft van een dubbel herenhuis met garage
 2. Bouwjaar:
  2019
 3. Woonoppervlakte
  186 m2
 4. Aantal kamers:
  5 (waarvan slaapkamers 4)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op een van de mooiste locaties in het watersportplan ‘Houkepoort’ met vrijwel directe ligging aan het Sneekermeer, bieden wij een royale, luxe helft van een dubbel herenhuis met garage aan, voorzien van diverse meerwerk en praktische aanpassingen, tuin op het zuiden, ligplaatsen voor boten (staande mast!!) en heerlijk vrij uitzicht over het vaarwater…op en top Sneek !

De indeling van deze complete woning kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:
Centrale entree met uitgebreide elektrakast (12 groepen), moderne toiletinrichting voorzien van wandcloset en hoekfonteintje, vaste kast en trapopgang, toegang tot grote-watergerichte woonkamer met uitbouw over de volle breedte van de woning v.v. een brede schuifpui naar terras en tuin, half open woonkeuken, voorzien van luxe-doordachte keukeninrichting (extra hoge kasten, brede lades en diep aanrechtblad en o.a. extra grote vaatwasser, koel- vries-combinatie, inductie kookplaat, afzuigkap. De begane vloer is geheel voorzien van een kwaliteits pvc-vloer en vloerverwarming.

De eerste verdieping is recht opgetrokken en heeft naast de overloop met groot zijraam, een drietal grote slaapkamers, met veel lichtinval, waarvan slaapkamer drie is voorzien van een Frans balkon. De badkamerruimte op deze verdieping is luxe en tijdloos ingericht en o.a. ingedeeld met een grote douche, ligbad, badkamermeubel, wandkast en wandcloset en designradiator.

De tweede verdieping betreft een verrassend volwaardige-royale verdieping, met veel lichtinval door de ramen aan de voor en achterzijde van deze verdieping waar meerdere grote slaapkamers kunnen worden gerealiseerd. Als voorbereiding zijn er extra stopcontacten en loze leidingen aangelegd. Ook is de nokhoogte van de kap dermate hoog dat een vliering/zolderberging met gemak is te realiseren.

Algemeen:
Deze fraaie woning is keurig en doordacht afgewerkt waarbij o.a.de volgende zaken zijn te benoemen:
Geweldig uitzicht op de flora en fauna van het water en tevens nabij de uitvalswegen.
Extra uitbouw aan de achterzijde van de woning.
Extra lange garage welke is voorzien van een betonvloer (gefundeerd), op dezelfde vloerhoogte als de begane grond- vloer van de woning. Hierdoor is het mogelijkheid om een bijkeuken in de garage te realiseren. Extra stopcontacten, warm en koud water met keukenblok in de garage zijn aanwezig. De garage is voorzien van een kruipluik en extra loopdeur.
Steiger: 5 meter bij aanlegplaats met extra afmeerpalen en drinkwater- en walstroomvoorziening.
Wandafwerking uitgevoerd in fijn glasvezel en in lichte kleur afgewerkt.
Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping.
Waterontharder
Luxe keukeninrichting en badkamer.
Zonnepanelen en zeer laag energie verbruik
Volledig kunststof kozijnen, waarvan extra ramen draai-kiep zijn uitgevoerd.

De tuin is keurig aangelegd met een groot terras, gazon en diverse borders met vaste beplanting en tevens volledig voorzien van drainage. De tuin is via achterom bereikbaar. De waterrijke buurt nabij de Friese natuur geeft veel buitenplezier als vissen, zeilen, suppen en zwemmen in de zomer en in de winter zou het zomaar kunnen dat je zo het ijs opstapt!
Bovendien, deze fraaie woning is in 2019 opgeleverd, uitstekend geïsoleerd en voorzien van onderhoudsarme materialen. U bent van harte Welkom !