€432.500 k.k

Zwanenlaan 11, 8601 ZB Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €432.500 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  1978
 3. Woonoppervlakte
  198 m2
 4. Aantal kamers:
  6 (waarvan slaapkamers 5)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze royale vrijstaande woning is op een zeer gewilde locatie in de wijk Hemdijk gelegen, direct grenzend aan het natuurgebied van het Spoordok en op directe afstand verwijderd van het station, middelbare scholen en centrum.

De indeling van deze woning kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale entree met toiletinrichting, uitgebreide elektrakast en trapopgang, L-vormige woonkamer met robuuste plankenvloer, open haard en tuindeuren naar terras en tuin, royale woonkeuken met uitgebreide keukenopstelling welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, voorraadkast en eveneens belegd met robuuste houten plankenvloer, bijkeuken met witgoedaansluiting en royale inloopkast met o.a. opstelling van de c.v.ketel (Nefit Excellent). Aan de voorzijde van de woning bevindt zich tevens de inpandige berging (voormalige garageruimte).

De eerste verdieping is recht opgetrokken en heeft drie slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer toegang geeft tot een balkon. Het creƫren van extra kamers op deze verdieping is heel goed mogelijk. De badkamerruimte is royaal en ingedeeld met o.a. een douche, ligbad, tweede toilet en dubbele vaste wastafel.

De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap en heeft naast de afsluitbare overloop een tweetal ruime slaapkamers.

De woning is ca. 1978 gebouwd, is goed onderhouden en is gesitueerd op een privacy biedende kavel eigen
grond van 519 m2.