€199.500 k.k

Zwettekade 9, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €199.500 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  maisonette
 2. Bouwjaar:
  1952
 3. Woonoppervlakte
  80 m2
 4. Aantal kamers:
  4 ( waarvan 3 slaapkamers)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Zoekt u een complete, grondig gemoderniseerde maisonette, op een zeer gewilde woonstand aan de Zwette gelegen, ruim en met alle stedelijke voorzieningen op directe loopafstand van het appartement verwijderd…….? Wij nodigen u uit voor een vrijblijvende bezichtiging !

De indeling van deze maisonnette welke op de eerste en tweede verdieping is gesitueerd, laat zich in het kort als volgt omschrijven.Centrale entree op de begane grond met trapopgang en toegang tot eigen berging, ruime hal met moderne toiletinrichting en fonteintje, trapopgang en uitgebreide elektrakast, royale-lichte-woonkamer met prachtig uitzicht, studeer/t.v.hoek en balkon, deels open keukenruimte met zonneterras/balkon (privacy/zuidwest) en moderne keukeninrichting welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur.De tweede bouwlaag is recht opgetrokken en heeft naast de grote overloop, een drietal goed bemeten slaapkamers waarvan de kleinste slaapkamer aan de waterzijde is voorzien van een balkon. De badkamerruimte is eveneens recentelijk vernieuwd en o.a.voorzien van een inloopdouche, wandcloset, vaste wastafel, inbouwverlichting en handdoekenradiator.

Algemeen:

Het appartement is volledig voorzien van kunststof ramen en kozijnen in combinatie met toepassing van dubbele beglazing en wordt verwarmd middels een Nefit combi-ketel welke is gekoppeld aan radiatoren. Plafonds en wanden zijn strak afgewerkt en volledig in lichte kleurstellingen uitgevoerd. De bijdrage aan de VVE bedraagt €.100,- per maand.