€229.000 k.k

Anna Paulownastraat 3-Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €229.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
 2. Bouwjaar:
  2005
 3. Woonoppervlakte
  125m2
 4. Aantal kamers:
  5 kamers ( 4 slaapkamers)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze recent gebouwde, royale helft van een dubbele woning met geïsoleerde garage en bijkeuken is op een prettige, woonstand gesitueerd in de wijk,  nabij de binnenstad van Sneek en kenmerkt zich door een keurige afwerking en luxe voorzieningenniveau. De woning is volledig instap klaar en is in lichte kleurstellingen uitgevoerd.

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale entree met uitgebreide meterkast, moderne toiletinrichting en trapopgang , ruime voorraadkast onder de trap. Royale lichte woonkamer met kleine erker en tuindeur naar terras en tuin, deels open keukenruimte met moderne L-vormige keukeninrichting welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, doorloop naar royale bijkeuken met de mogelijkheid tot aansluiting ten behoeve van witgoed, toegang tot keurig afgewerkte/geïsoleerde garage met o.a. een elektrische loop/kanteldeur.

De eerste verdieping heeft recht opgetrokken gevels en heeft een drietal slaapkamers en een moderne badkamer met ligbad, tweede toilet, douche en vaste wastafel.

De tweede verdieping betreft een volwaardige leefruimte en heeft naast de grote overloop met zolderruimte een royale vierde slaapkamer met onderhoudsarme dakkapel. Daarnaast bevinden zich op zolder de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger.

Algemeen:

De woning is in het jaar 2005 gebouwd en derhalve voorzien van een uitstekend isolatiepakket. De huidige eigenaren hebben het geheel goed tot uitstekend onderhouden en hebben in deze relatief korte bewoningsperiode, de woning geoptimaliseerd door het realiseren van een professioneel gebouwde bijkeuken, comfortabele afwerking van de aangebouwde garage en het realiseren van een extra kamer en een wasruimte op de tweede verdieping met een dakkapel.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 238 m2.