€549.000 k.k

Beatrixstraat 24, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €549.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  Appartement
 2. Bouwjaar:
  1998
 3. Woonoppervlakte
  150 m2
 4. Aantal kamers:
  5 (waarvan slaapkamers 3)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op stand met prachtig uitzicht over de stadsgracht en de Martinikerk, ligt dit zeer comfortabel, royaal en licht appartement met groot zonnig balkon en inpandige garage. Deze bijzondere locatie blijft een toplocatie in de stad Sneek….en wij kunnen hieronder beschrijven waarom…

Op de begane grond bevinden zich de makkelijk in te rijden inpandige garage en de centrale hal met intercom, lift en trapopgang. Het appartement bevindt zich vervolgens op de vierde woonlaag en heeft naast de ruime entree met toilet, een centrale hal welke toegang geeft tot diverse vertrekken waaronder de ruime-lichte-gezellige woonkamer (ca.50 m2) met stijlvolle ingebouwde vaste kastenwand en schuifpui naar het ruime balkon/terras, deels open keukenruimte met moderne L-vormige keukeninrichting voorzien van diverse hoogwaardige inbouwapparatuur en een doorloop naar de ruime bijkeuken met aansluitingen ten behoeve van witgoed. Drie ruime slaapkamers waarvan twee slaapkamers toegang hebben tot het tweede balkon en de ouderslaapkamer welke is voorzien van een op maat gemaakte vaste kastenwand + de royaal bemeten badkamerruimte met tweede toilet, douche, ligbad en badkamermeubel maken dit mooie appartement helemaal compleet.

Algemeen:

Dit appartement is 1998 gebouwd, goed geïsoleerd en keurig-tijdloos afgewerkt waarbij de vloer in de woonkamer en hal/entree is belegd met een stijlvolle houtenvloer.

De servicekosten bedragen €.257,08 per maand.

U bent welkom voor een uitgebreide bezichtiging.