€759.000 k.k

De Opper 8, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €759.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  1997
 3. Woonoppervlakte
  165 m2
 4. Aantal kamers:
  5 (waarvan slaapkamers 3)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op een prachtige, ruimtelijke woonstand aan een brede waterpartij, ligt deze fraai ontworpen, solide gebouwde villa met een mooie, evenwichtige indeling en veel binnenruimte..De zonnige tuin met vrijstaande houten bergschuur/atelier, vloeit naadloos over in het vele groen en water…wonen in een park en dat alles op directe loopafstand verwijderd van scholen, jachthaven en supermarkt.

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Overdekte entree met brede voorliggende oprit, centrale hal met trapopgang, kleine vide, garderobe, vaste kast , moderne toiletinrichting en werk/studeerkamer, doorloop naar royale-gezellige-lichte woonkamer met visgraat parketvloer, erkers, schuifpui naar terras en tuin, woonkeuken met moderne-strakke keukeninrichting v.v.diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met aansluitingen ten behoeve van witgoed, doorloop naar royale-aangebouwde stenen garage v.v.een betonvloer, verwarming en elektrische deur. De garage ruimte is in principe ook heel geschikt voor het realiseren van een slaapkamer + badkamer op de begane grond.

De eerste verdieping is verrassend royaal wat mede te danken is aan de royale dak overstekken. Op deze verdieping bevinden zich een drietal ruim bemeten slaapkamers met dakkapel en een complete moderne badkamer welke is ingericht met een dubbele vaste wastafel, wandcloset, bruisbad en inloopdouche.

De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap, is bevloerd en heeft stahoogte.

Deze villa is strak afgewerkt en vrijwel geheel voorzien van fijn-strak stucwerk welke in een lichte tint is uitgevoerd wat deze woning uiterst charmant en licht maakt. In-stap-klaar….zo mogen wij deze bijzonder mooie woning wel noemen…welkom !

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 715 m2.