€715.000 k.k

De Opper 8, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €715.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  1997
 3. Woonoppervlakte
  165 m2
 4. Aantal kamers:
  5 (waarvan slaapkamers 3)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op een prachtige, ruimtelijke locatie aan een brede waterpartij, ligt deze mooi ontworpen villa, uitstekend afgewerkt met een mooie evenwichtige indeling en veel binnenruimte… De zonnige tuin is fraai aangelegd en vloeit naadloos over in het vele groen en water….wonen in een park en dat alles op directe afstand verwijderd van scholen, supermarkt en jachthaven.

De indeling van deze solide gebouwde woning kunnen wij in het kort als volgt omschrijven: Overdekte entree, centrale hal met trapopgang, kleine vide, garderobe, toilet en toegang tot een werk-studeerkamer met vaste kastenwand, royale woonkamer met duurzame visgraat parketvloer, uitgebouwde erkers, haard en schuifpui naar terras en tuin, eet/woonkeuken met uitgebreide tijdloze keukeninrichting v.v.diverse inbouwapparatuur, doorloop naar bijkeuken en grote garage welke is voorzien van een betonvloer, elektrische deur, verwarming en deels isolatie. Deze ruimte is met kleine aanpassingen, uitermate geschikt te maken tot een slaapkamer met badkamer..

De eerste verdieping is verrassend royaal wat mede te danken is aan de royale dak overstekken. Op deze verdieping bevinden zich naast de overloop, een drietal mooi bemeten slaapkamers met dakkapel en een complete badkamer met bruis bad, stoomdouche, dubbele vaste wastafel, wandcloset en dakkapel

De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap, is bevloerd en heeft sta-hoogte.

Algemeen:

Deze villa is uitstekend verzorgd, compleet en met oog voor detail afgewerkt !

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 715 m2.

Welkom.