€649.000 k.k

De Simmerkrite 8, Heeg

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €649.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande woning aan water
 2. Bouwjaar:
  2001
 3. Woonoppervlakte
  170 m2
 4. Aantal kamers:
  7 (waarvan slaapkamers 6)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Aan open vaarwater met tuin op het zuiden, staat deze complete, verrassend grote vrijstaande woning,…. energiezuinig (label A) en mooi/slim ingedeeld met echt veel lichtinval wat wonen hier heel aangenaam maakt. Bovendien: op de begane grond bevindt zich een slaap- /werkkamer met o.a. een vaste kast en een aangrenzende badkamer met douche en badkamermeubel….

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale entree met toilet en uitgebreide elektrakast, werk/slaapkamer met eigen badkamer, royale – gezellige – woonkamer met parketvloer, houtkachel, erker en tuindeuren naar terras en tuin, deels open keukenruimte met L-vormige keukenopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur, doorloop naar bijkeuken met grote inbouwkast en inpandig te bereiken garage afgewerkt met een betonvloer, houten uitrijdeuren en wateraansluiting.

De eerste verdieping heeft een grote overloop met dakkapel welke prima is te gebruiken als werkruimte/schilderruimte of t.v.-hoek, vier slaapkamers (veelal voorzien van een vaste wastafel en/of vaste kast), complete badkamer dus inclusief ligbad, douche, wandcloset, designradiator, vaste wastafel en vloerverwarming.

De tweede verdieping is bereikbaar middels een comfortabele vaste trap en betreft een volwaardige/royaal bemeten verdieping met stahoogte. Naast de flinke mogelijkheden voor berging, is hier een extra slaapkamer gerealiseerd met Velux dakraam.

Algemeen:

De woning is uitstekend onderhouden en geïsoleerd, wordt verwarmd middels een recentelijk geplaatste c.v.-combiketel en is eveneens een paar jaar terug belegd met een 20 tal zonnepanelen…
De tuin rondom is fraai aangelegd en heeft o.a. naast de steiger over de volle breedte van de woning, een trailerhelling (ook houten uitrijdeuren in de achterzijde van de garage..) en een vrijstaande houten veranda en aanpalende houten berging.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 530 m2.

Graag laten wij u/jou deze woning zien….welkom.