€725.000 k.k

Deekland 9, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €725.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  villa, vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  1991-2000
 3. Woonoppervlakte
  172 m2
 4. Aantal kamers:
  6 (waarvan slaapkamers 4)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op het enige echte en unieke eiland ‘Deekland’ staat deze vrijstaande, goed gemoderniseerde woning, gelegen op een mooi, zonnig perceel met eigen insteekhaven en steiger. Steiger en walbeschoeiing zijn in 2021 volledig vernieuwd. Naast de doorgevoerde modernisering heeft de eigenaar ook recent nog een veertien zonnepanelen geplaatst.
Een mooie, complete woning en direct klaar voor de watersporter! Er is een staande mast route naar de Brekken en het Sneekermeer.

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale entree met toilet en uitgebreide elektrakast, trapopgang en slaapkamer/studeerkamer op de begane grond, L-vormige woonkamer met o.a. een pvc vloer en strak vormgegeven gashaard, deels open keukenruimte met schuifpui naar terras en recent (2022) vernieuwde keukenopstelling met schiereiland, stenen blad en diverse, luxe inbouwapparatuur. Mooie, professioneel aangebouwde, in steen opgetrokken serre/t.v.-kamer met schuifpui naar terras en tuin. De garageruimte is inpandig te bereiken en heeft naast de steenharde vloer, verwarming, een wasmachine aansluiting en een sectionale deur.

De eerste verdieping is verrassend groot en compleet. Vier mooi bemeten slaapkamers waarvan twee met een eigen slaapzolder + bergzolder, een slaapkamer met deur naar balkon en een moderne badkamer (2014) welke tijdloos is afgewerkt en is voorzien van een regendouche, badkamermeubel, wandcloset, inbouwverlichting, designradiator en elektrische vloerverwarming.

De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap en betreft een zolderberging.

Algemeen:

De woning is zoals eerder vermeld, goed geïsoleerd en wordt verwarmd middels c.v.-ketel welke deels is gekoppeld aan de vloerverwarming, de algehele kleurstelling is in lichte tinten uitgevoerd, het exterieur is deels onderhoudsarm en is ca. vier jaar geleden geschilderd.

Wij geven u graag een uitgebreide rondleiding in deze mooie woning.