€279.000 k.k

Eekmolen 41, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €279.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  eengezinswoning- tussenwoning
 2. Bouwjaar:
  1971-1980
 3. Woonoppervlakte
  120 m2
 4. Aantal kamers:
  5 (waarvan slaapkamers 4)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze royale middenwoning is op een gewilde woonstand in de wijk Tinga gelegen en kenmerkt zich onder anderen door de diepe, vrije en zonnige tuin welke op het westen is gesitueerd. Ook is deze woning vrijwel overal voorzien van kunststof ramen en kozijnen waarbij de dubbele beglazing veelal in HR++ is uitgevoerd.

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale entree met toiletinrichting en trapopgang, doorloop naar ruimte/lichte/tuingerichte woonkamer met tuindeur, houtkachel en parketvloer, deels op keukenruimte met nette keukeninrichting v.v.diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met aansluitingen t.b.v.witgoed, bovenliggend zoldertje en deur naar carport.

De eerste verdieping heeft recht opgetrokken gevels, drie ruime slaapkamers, balkon en een badkamer met dubbele vaste wastafel, toilet en ligbad.

De tweede verdieping heeft naast de overloop met diepe inloopkast, een zeer grote slaapkamer welke eventueel is op te splitsen in twee slaapkamers.

Algemeen:

De woning is ca.1980 gebouwd en voorzien van isolerende voorzieningen conform die bouwperiode. De verwarming vindt plaats middels een c.v.-combi-ketel (2019/huur) welke is gekoppeld aan radiatoren. De diepe achtertuin is mooi aangelegd, heeft een stenen bergschuur en biedt veel privacy en zonnestand.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 205 m2.