€235.000 k.k

Gabbemastraat 7, Bolaward

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €235.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  eengezinswoning, tussenwoning
 2. Bouwjaar:
  1959
 3. Woonoppervlakte
  85 m2
 4. Aantal kamers:
  4 (waarvan slaapkamers 3)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Vlakbij het oude centrum van Bolsward in de gemoedelijke woonwijk “Plan Noord” staat deze goed gerenoveerde middenwoning,…verrassend met o.a.een diepe voortuin en diepe achtertuin met berging en achterom. De woning is comfortabel, voorzien van kunststofkozijnen in combinatie met dubbele beglazing, spouwisolatie, dakisolatie en wordt centraal verwarmd middels een eigen c.v.-ketel (Intergas/2011) gekoppeld aan radiatoren.

De indeling van deze leuke woning, kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale entree, moderne elektrakast, kleine kelder, toilet en trapopgang, gezellige/lichte woonkamer met schouw en vaste kasten, separate keukenruimte met keurige-tijdloze keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast, vriezer, gaskookplaat en wasemkap, doorloop naar bijkeuken/berging met o.a. aansluitingen ten behoeve van het witgoed.

De eerste verdieping heeft recht opgetrokken gevels en heeft naast de overloop met vaste kast – optie tweede toilet – drie slaapkamers, balkon en een moderne badkamer met douche en vaste wastafel.

De tweede verdieping is op dit ogenblik bereikbaar middels een vlizotrap. Hier bevindt zich naast de overloop, een grote kamer met o.a.een dakkapel.

Algemeen:

Deze goed verzorgde woning is eigenlijk in-stap-klaar voor de nieuwe bewoners !

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 155 m2.