€597.500 k.k

Geeuwkade 5 en 6, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €597.500 k.k
 2. Status:
  MonumentaalVerkocht

Bouw

 1. Soort object:
  grachtenpand
 2. Bouwjaar:
  -1906
 3. Woonoppervlakte
  260 m2
 4. Aantal kamers:
  11 (waarvan slaapkamers 7)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op een prominente echt ‘Sneeker woonstand’ staat dit fraaie historische pand (gemeentelijk monument), prachtig op de zon gelegen met zeer fraai uitzicht op de Kolk en de Waterpoort…..mooier kan het niet….Veel authentieke elementen zijn nog aanwezig wat dit pand niet alleen aan de buitenzijde maar ook aan de binnenzijde, bijzonder maakt. De bestemming van het perceel is wonen en/of wonen/werken. Wij zijn op zoek naar een ‘echte liefhebber van klassiek onroerend goed die ook in staat is, dit pand op een respectvolle wijze weer in oude luister te restaureren/renoveren. Ook vermeldenswaard: het pand bestaat uit twee woonhuizen (eigen opgangen/trappen etc).

De indeling kunnen wij globaal op de volgende wijze omschrijven:

De begane grond heeft zoals aangegeven, twee opgangen, veel berging waarbij de middelste ruimte – de voormalige bedrijfsingang/winkelruimte/voorraadruimte – de centrale spil vormt in het pand.

De eerste verdieping heeft twee royale woonkamers met uiteraard prachtig uitzicht waarbij de paneeldeuren, stucplafonds, versierd houtwerk etc.nog volop aanwezig zijn. De keukens, toiletten, berging, badgelegenheid etc zijn allemaal aanwezig, evenals een groot dakterras.

De tweede verdieping heeft naast een zevental slaapkamers, veel kasten en een badkamer met douche, vaste wastafel en toilet.

Wij nodigen serieuze kandidaten uit om dit bijzondere leuke pand met ons te bekijken. Een uitgebreid inspectierapport van de Monumentenwacht Fryslan is eventueel ter inzage.

Aan foutieve vermeldingen in deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.