€425.000 k.k

Hemdijk 51, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €425.000 k.k
 2. Status:
  Te koop

Bouw

 1. Soort object:
  2^1 kapwoning
 2. Bouwjaar:
  1971-1980
 3. Woonoppervlakte
  131 m2
 4. Aantal kamers:
  6 (waarvan slaapkamers 5)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op een prachtige, ruimtelijke locatie in de wijk Hemdijk, staat deze goed gemoderniseerde helft van een dubbel herenhuis, uitstekend verduurzaamd (LABEL-A) en grotendeels onderhoudsarm uitgevoerd. De indeling van deze complete woning kunnen wij in het kort als volgt omschrijven.

Overdekte entree/carport met ruime eigen parkeerruimte op eigen erf, centrale hal met moderne toiletinrichting, vaste kast, gezellige Z-vormige woonkamer met openhaard, schuifpui naar terras en tuin, deels open keukenruimte met uitgebreide tijdloze keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur, aangebouwde stenen garage met c.v.-verwarming, wasmachine aansluiting en c.v.-ketelopstelling (Intergas 2012).

De eerste verdieping heeft naast de ruime overloop met vaste kast, een drietal ruime slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer toegang geeft tot het woning brede balkon en de ruime-moderne badkamer met o.a.een douche, ligbad, badkamermeubel, wandcloset en zijraam.

De tweede verdieping heeft naast de overloop met vaste kast een tweetal ruime slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer is voorzien van een groot zijraam en de kleinere slaapkamer is voorzien van een veluxraam.

Algemeen:

De woning is uitstekend verduurzaamd,….zeer lage energiekosten !!

De begane grondvloer is geïsoleerd, voorzien van vloerverwarming en afgewerkt met een tijdloze hardstenen vloer.

De spouw is geïsoleerd en vrijwel alle ramen en kozijnen zijn in kunststof uitgevoerd en voorzien van dubbele beglazing.

Het dak is geïsoleerd en deels bedekt met 12 zonnepanelen.

Alle werkzaamheden aan de woning zijn op professionele wijze uitgevoerd.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 228 m2.

Deze mooie, complete gezinswoning (5 slaapkamers) ligt naast een brede groenvoorziening (zeer kindvriendelijk) en is op directe afstand verwijderd van het station, middelbare scholen en centrum.

Wij nodigen u uit voor een uitgebreide bezichtiging.