€324.000 k.k

Hemdijk 65, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €324.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  eengezinswoning 2^1 kap
 2. Bouwjaar:
  1971-1980
 3. Woonoppervlakte
  131 m2
 4. Aantal kamers:
  5 (waarvan slaapkamers 4)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op vrije woonstand in de wijk Hemdijk, staat deze complete helft van een dubbel woonhuis met o.a.een aangebouwde garage, vrije achtertuin en fraai-groen uitzicht op de straat. Een geliefde woonplek,…bovendien : kindvriendelijk en alle stadse voorzieningen, inclusief scholen en station, op directe loopastand van de woning verwijderd.

De indeling laat zich in het kort als volgt omschrijven:

Overdekte entree, hal met garderobe en toilet, gezellige-lichte-woonkamer met originele, strak vormgegeven haard, trapopgang en grote panoramaramen met zicht op de achtertuin, deels open keukeninrichting met inbouwapparatuur (gedateerd), grote aangebouwde stenen garage welke is voorzien van een tegelvloer en verwarming.

De eerste verdieping heeft naast de overloop met vaste kast, een drietal slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer kamerbreed is uitgevoerd, toegang geeft tot het balkon. De badkamerruimte op deze verdieping heeft naast een groot raam, een ligbad, douche, tweede toilet en vaste wastafel.

De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping en heeft naast de overloop met een tweetal grote inloopkasten, een grote vierde slaapkamer met zijraam en berging achter knieschotten.

Algemeen:

De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd middels een c.v.-combiketel (ca.2020) welke is gekoppeld aan radiatoren. De prijsstelling van de woning is gebaseerd op deels achterstallig onderhoud maar biedt hierdoor ook een unieke kans om op een prachtige locatie te kunnen wonen….

Welkom.